1894
Aanrechtbladen

Silestone ®, wereldleider in kwartsoppervlakken, lanceert de nieuwe Silestone ® kleur Arden Blue. Door de combinatie van aderen en korrels van verschillende groottes doet deze kleur zeer realistisch aan en heeft het een mooie diepte. Deze warme kleur laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen en biedt inspiratie voor diverse binnentoepassingen.

Arden Blue, geïnspireerd op de Belgische blauwe hardsteen, is een kleur die kan wedijveren met de schoonheid van natuursteen gecombineerd met de voordelen van Silestone ® kwarts: onderhoudsvriendelijk, duurzaam en voorzien van een exclusieve hygiënische bescherming. Door middel van de nieuwste technologie met zilverdeeltjes, ontstaat er een effectieve bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën en schimmels. Dit maakt Silestone ® het ideale materiaal voor keukens en badkamers.

Silestone ® Arden Blue is beschikbaar in een gepolijste, volcano en leather-afwerking en is verkrijgbaar in platen met 3 diktes; 1,2 / 2 en 3 cm en in twee bruto plaatafmetingen: 304x138cm en 325x159cm (Jumbo). Deze royale afmetingen zijn uniek in de markt.

Silestone ® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners