1910
Aanrechtbladen randlijsten
Gepubliceerd: 16-08-2012

Was het kunststof blad in het verleden vooral praktisch en gunstig geprijsd, vandaag de dag is het puur design. Door verbeterde technieken, maar vooral dankzij de randlijst. Een speciale randafwerking kan het Toplaminaat ®-blad een heel andere uitstraling geven. Robuust, stijlvol, trendy, strak: met een luxe randlijst creëert u de sfeer. Daarom heeft Dekker van meet af aan veel aandacht geschonken aan zijn collectie randlijsten. Zo was Dekker de eerste leverancier die alle ABS-lijsten in dezelfde kleur als het bladoppervlak aanbood.

Nieuwe gefrijnde rand
Bijzonder is ook de houten randlijst die Dekker speciaal ontwikkelde voor de nieuwe Toplaminaat ®-kleuren met hun used look. Deze lijst lijkt sterk op een gefrijnde rand, wat het blad een unieke uitstraling geeft.

De lijst is volledig met de hand gepatineerd en vormt dus ook nog eens een waar stukje vakwerk! De gefrijnde rand is nu verkrijgbaar in vijf kleuren.

Noviteit: de led-randlijst
Een ander uniek concept dat door Dekker op de markt is gebracht, is de led-randlijst: een luxe randlijst waardoor licht schijnt. De ledstrip en aansluiting worden ingefreesd in de rand van het Toplaminaat ®-blad. Het blad zelf heeft een drager van 4 cm Greenpanel ®.

De randlijst is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: twee met een strak, recht design, en één met subtiele ronde vormen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide