1647
Aanrechtbladen randlijsten

Was het kunststof blad in het verleden vooral praktisch en gunstig geprijsd, vandaag de dag is het puur design. Door verbeterde technieken, maar vooral dankzij de randlijst. Een speciale randafwerking kan het Toplaminaat ®-blad een heel andere uitstraling geven. Robuust, stijlvol, trendy, strak: met een luxe randlijst creëert u de sfeer. Daarom heeft Dekker van meet af aan veel aandacht geschonken aan zijn collectie randlijsten. Zo was Dekker de eerste leverancier die alle ABS-lijsten in dezelfde kleur als het bladoppervlak aanbood.

Nieuwe gefrijnde rand
Bijzonder is ook de houten randlijst die Dekker speciaal ontwikkelde voor de nieuwe Toplaminaat ®-kleuren met hun used look. Deze lijst lijkt sterk op een gefrijnde rand, wat het blad een unieke uitstraling geeft.

De lijst is volledig met de hand gepatineerd en vormt dus ook nog eens een waar stukje vakwerk! De gefrijnde rand is nu verkrijgbaar in vijf kleuren.

Noviteit: de led-randlijst
Een ander uniek concept dat door Dekker op de markt is gebracht, is de led-randlijst: een luxe randlijst waardoor licht schijnt. De ledstrip en aansluiting worden ingefreesd in de rand van het Toplaminaat ®-blad. Het blad zelf heeft een drager van 4 cm Greenpanel ®.

De randlijst is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: twee met een strak, recht design, en één met subtiele ronde vormen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners