1227
Aanrechtbladen

Duurzaamheid wordt steeds meer de norm. Ook in de keuken. Daarom heeft Dekker Zevenhuizen een basismateriaal voor kunststof keukenbladen ontwikkeld dat FSC-gecertificeerd is, en een kleinere ecologische voetafdruk achterlaat dan andere dragers: Greenpanel ®. De eerste bladen zijn nog maar net uitgeleverd, maar Dekker ontwikkelt nu al doór om meer mogelijk te maken.

Greenpanel ® is, net als multiplex en spaanplaat, een dragermateriaal voor de Toplaminaat ®-bladen. Het is vervaardigd van HDF (high density fiber board), een plaat met een hogere dichtheid dan MDF. Voor Greenpanel ® is in vergelijking met ander dragermateriaal minder volume nodig, waardoor het minder CO2-uitstoot oplevert. Omdat het gepatenteerde, watervaste materiaal lichter is dan andere dragers, is de montage van het blad ook gemakkelijker.

In ontwikkeling
Greenpanel ® is op dit moment leverbaar in 32 en 38 mm, maar daar komt verandering in! Het 60 mm-blad is reeds gepresenteerd €" en de reacties waren bijzonder positief. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De productie van 60 mm vraagt namelijk om verschillende aanpassingen. Zo moeten voor 60 mm Greenpanel ® nieuwe onderdelen worden ontwikkeld. Die investeringen is Greenpanel ® meer dan waard. Want hoe dikker het blad, hoe groter de voordelen!

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners