5357
Franke 4mm rvs werkblad

In de professionele restaurant keuken zijn ze al jaren standaard: roestvrijstalen werkbladen. Franke Kitchen Systems breidt haar assortiment uit met op maat gemaakte 4mm massief roestvrijstalen werkbladen. Zo kunnen ook hobbykoks een roestvrijstalen werkblad in de keuken plaatsen dat helemaal voldoet aan hun voorkeuren.

Roestvrijstalen werkbladen zijn populair vanwege hun duurzaamheid en hygiëne. Door het strakke uiterlijk en mat glanzende oppervlak passen ze bovendien perfect in de moderne, stijlvolle keuken. Ideaal voor kookliefhebbers die op zoek zijn naar een professioneel werkblad voor de thuiskeuken.

Voor de moderne, nieuwe Franke werkbladen wordt een sterke en duurzame 4mm roestvrijstalen plaat gebruikt. De zichtbare zijde kan geleverd worden in geborsteld of orbitaal geslepen oppervlak. Het werkblad wordt op maat gemaakt en is dus voorzien van de juiste uitsparingen voor kookzones en andere toepassingen. Zo ontwerp je jouw ideale keuken, met uniek werkblad.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Toepassingen
Om de keuken nog meer een eigen ontwerp te laten zijn, is het mogelijk om verschillende spoelbakmodellen in te lassen in het werkblad. De nieuwe spoelbak Bolero Plus of de Kubus-spoelbak kunnen naadloos worden geplaatst in het 4mm werkblad. Door de afwerking met een kleine radius is deze zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Om het helemaal af te maken kunnen spoelbakken worden geleverd met het nieuwe ‘Easy Touch’ druk waste systeem. Dit systeem is vergelijkbaar met dat van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.

Kook-oplossingen
Een andere belangrijke toevoeging aan de 4mm maatwerk bladen zijn de kook-oplossingen. Het is mogelijk om geïntegreerde branders, leverbaar in een 7-tal verschillende opstellingen, op te nemen in het werkblad. Dit unieke Smart Cooking concept is speciaal ontworpen voor toepassing in roestvrijstalen werkbladen. Naast de kook-oplossingen kan ook een opbergsysteem, de S-box, ingebouwd worden in het werkblad. Hierin kun je bijvoorbeeld gemakkelijk keukenmessen opbergen, of je kunt hem als kruidenrek gebruiken. Hij is ook beschikbaar als powerbox met drie stopcontacten. Altijd handig voor de extra keukenapparaten op het aanrecht. De S-box is volledig weggewerkt in het werkblad.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: “Met de toevoeging van deze werkbladen kunnen ook thuiskoks het gevoel van een restaurantkeuken ervaren. Steeds vaker zijn kookliefhebbers op zoek naar professionele apparatuur voor in huis. De 4mm roestvrijstalen werkbladen passen perfect in deze trend.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners