1378
Erbi
Gepubliceerd: 01-09-2012

Erbis CaesarStone® Portland en Ardennes brengen natuur en technologie samen Erbi introduceert de nieuwe kleuren Portland en Ardennes, een bijzondere combinatie van natuur en technologie. Door de robuuste en natuurlijke structuur wordt het werkblad van een exclusieve uitstraling voorzien. In combinatie met de unieke eigenschappen biedt CaesarStone® duurzaamheid in uw keuken. De wit/grijze Portland doet met zijn massieve uiterlijk en matte structuur denken aan beton, terwijl Ardennes met de middenglans uitstraling aan hardsteen refereert. Bijzonder is dat deze kleuren zowel in een klassiek als een modern interieur goed tot hun recht komen.

CaesarStone® werkbladen zijn volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken niet in het blad zullen trekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het blad kan worden schoongemaakt met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen en een microvezeldoekje. Multireinigers voor glas kunnen worden gebruikt om het blad vetvrij te maken.

CaesarStone® is een machinaal vervaardigde steensoort die voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels bestaat. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt, met als resultaat een vlak werkblad.

inspiratiebrochures1.png

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij ten minste 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Daarnaast zijn in de showroom van Erbi in Alphen aan den Rijn naast CaesarStone® ook alle andere collecties te bezichtigen, waaronder Top Core®, Solid Glass, Corian en Green Core-Naturalia.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide