1266
Erbi Artex

Erbi heeft op de MOW september 2007, een grote internationale keukenbeurs, haar innovatiekracht en de dynamiek van de onderneming wederom laten blijken. Voor de nieuwe collectie 2008 introduceert Erbi een nieuw materiaal: ArtTex.

ArtTex is een materiaal dat inspeelt op de woontrends van dit moment: elementen uit woonkamer en keuken lopen in elkaar over waardoor materialen, kleuren en producten uit deze ruimtes met elkaar verweven zijn. Daarnaast vindt men in deze collectie zowel klassieke als moderne elementen terug.

ArtTex bestaat uit gelamineerd textiel. Door deze combinatie ontstaat een stoer oppervlak met een voelbare structuur en een rijke, diepe textiele oogopslag. Het textiel lijkt zelfs tastbaar. De uitstraling van het materiaal is hierdoor uniek. Door het gebruik van ArtTex als blad/wand ontstaat een nieuwe dimensie; een combinatie van een zachte look met een kwalitatief hard product.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

ArtTex is bijzonder slijtvast, beter dan de traditionele laminaatdecoren, heeft een gesloten oppervlak en is erg hygiënisch waardoor ArtTex praktisch in gebruik is. ArtTex maakt onderdeel uit van de Design Collectie van Erbi. ArtTex bestaat uit verschillende patronen. Zo zijn er Nieuw Klassieke, Reliëf, Strak en Moderne en Bloem patronen beschikbaar in allerlei kleuren.

ArtTex is toe te passen als onder andere keukenblad, achterwand, tafelblad, vensterbank of als barblad en goed te combineren met andere materialen, producten en kleuren uit het Erbi programma. Denk hierbij aan combinaties met CaesarStone®, SteelArt, Corian®, Solid Glass of Massief Edelhout.

Het onderhoud is eenvoudig, met een vochtige doek behandelen is voldoende en hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners