4395
Erbi aanrechtbladen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 03-07-2017

Erbi is een innovatieve keukenbladenleverancier die constant op zoek is naar nieuwe materialen en toepassingen die onderscheidend zijn in eigenschappen en uitstraling. Om aan te sluiten op de nieuwe trends op het gebied van wonen heeft Erbi onlangs een aantal innovaties op de markt geïntroduceerd. Op de belangrijkste internationale keukenbeurs, de MOW 2006, toonde Erbi haar noviteiten in het thema Nieuw Klassiek passend bij de woontrends voor 2007.

CaesarStone®
In het thema Nieuw Klassiek heeft Erbi drie nieuwe kleuren geïntroduceerd die passen bij de meest trendsettende woonsfeer. Deze kleuren zijn een belangrijke sfeerbepaler binnen de keuken omdat ze een bijzondere uitstraling hebben. De kleuren Mosaici Carbone en Mosaici Marrone zijn ontstaan door op zoek te gaan naar een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en originaliteit. De kleuren zijn gebaseerd op het authentieke terrazzo maar hebben een moderne identiteit en de eigenschappen van CaesarStone® gekregen. Mosaici is verkrijgbaar in een bruin/wit en een zwart/wit getinte uitvoering. Door de Nieuw Klassieke uitstraling zijn deze glanzende kleuren uitstekend te combineren met een rustieke dan wel strakke inrichting.

De derde nieuwe kleur, Latte,heeft een mat beige uitstraling en is afgewerkt met een zeer fijn oppervlaktestructuur waardoor deze goed perfect past bij zowel een lichte als een donkere achtergrond.

Solid Glass
De ontwikkelingen binnen Solid Glass hebben een nieuwe vorm aangenomen. Een aantal jaren geleden toonde Erbi op de keukenbeurs, de MOW, als eerste een glazen werkblad. Glazen werkbladen zijn inmiddels ruimschoots op de markt aanwezig waardoor het tijd werd voor iets nieuws! Er werd een nieuwe dimensie aan het glazen werkblad gegeven in structuur en decor. Hierdoor ontstaat een opvallend spel van matte en glanzende oppervlakken, decoratieve dessins tussen de geharde glazen bladen en nieuwe randafwerkingen.

De nieuwe glastoepassing Fiori geeft een abstracte bloemenstructuur weer in het glasoppervlak waardoor het op glamoureuze wijze een Nieuw Klassiek tintje verkrijgt zonder afbreuk te doen aan de abstracte uitstraling. Deze glazen uitvoering is dan ook uitermate geschikt om in de keuken een strakke sfeer met een klassiek tintje te weeg te brengen. De Fiori, de Italiaanse vertaling van bloem, is te verkrijgen in vier uitvoeringen: Fiori Caffe, Fiori Cristallo, Fiori Bianco en de Fiori Chocolate.

Een nieuwe generatie glas, genaamd Murano, bestaat uit twee lagen glas met daartussen gedecoreerd materiaal. Het effect is zeer spannend waarbij afhankelijk van het lichtinval de decoratie meer of minder zichtbaar is. Deze toepassing sluit aan bij de nieuwe woontrend waarbij één object uit het basis interieur springt. De Murano is te verkrijgen in de kleuren: Murano Tulipa, Murano Anice, Murano Florentina en de Murano Venezia.

Daarnaast is er een nieuwe spoelbak in het programma opgenomen; dit kunstwerk bestaat uit RVS bekleed met glasmozaïek. Deze Vietro spoelbak heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in drie gemixte kleuruitvoeringen: blauw/groen, beige/bruin en oranje/rood. Deze aandachtstrekker is een aanvulling op het thema Nieuw Klassiek vanwege de afwijkende gekozen kleurmixen.

Gardencooking
De keuken wordt steeds belangrijker, niet alleen binnen maar ook buiten. Vandaar dat Erbi onderscheidende outdoor kitchens aanbiedt in een compleet assortiment, van small tot extra large, met veel mogelijkheden. Deze design buitenkeukens zijn voorzien van diverse apparatuur. Zo kan men kiezen voor een elektrische Multi Teppan Yaki kookplaat, een koelkast, een Ozon spoelbak, een Triple Crown wokbrander of een combinatie van deze toebehoren. Dit vernieuwende product zorgt ervoor dat men buitenshuis ook op verschillende manieren in de keuken kan staan. De CaesarStone® buitenkeukens van Erbi zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en bestaan uit een RVS-onderstel met een CaesarStone® werkblad waardoor het prachtig in een ruime entree of in een groene hoek tot zijn recht komt. De outdoor kitchens zijn verkrijgbaar via exclusieve tuinspeciaalzaken en de keukenspeciaalzaken.

Meer informatie: www.erbi.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide