1355
Aanrechtbladen

Erbi introduceert een innovatie: Sublimo® een individueel stenen werkblad. Sublimo® bestaat uit CaesarStone®, een composietsteen, voorzien van een onuitwisbare full color print in het oppervlak. Deze print kan een persoonlijk ontwerp zijn waardoor er talloze mogelijkheden zijn. Het werkblad verkrijgt een unieke uitstraling wat met een normaal productieproces niet te bereiken is. Een ander groot voordeel is de royale maximale afmeting van een deel steen van 3 meter bij 1.4 meter.

De naam is afgeleid van de toegepaste druktechniek, genaamd sublimatie. Sublimatie-inkten hebben bepaalde eigenschappen die ervoor zorgen dat bij verhitting de inkt zich kan verbinden met het oppervlak. Sublimo® heeft hierdoor dezelfde eigenschappen als CaesarStone®: slijtvast, bijzonder hard (7 op de schaal van Mohs), niet poreus, hittebestendig, uiterst hygiënisch, kras- en stootvast.

Met deze innovatie kan Erbi snel en flexibel inspelen op huidige en toekomstige trends. Een voorbeeld is de Delfts Blauwe-trend die reeds vertaald is naar het decor Old Dutch. Andere voorbeelden zijn: Mikado: een warme grijstint fungeert als decor voor de donkergrijze mikado staafjes. Een moderne speelse print die warmte uitstraalt. Jungle: de koele combinatie van lichte en donkere grijstinten en de subtiel getekende takjes maken dit werkblad heel speciaal. Botania: een tikkeltje romantiek met een fraai kleurenspel in kiezel en kei kleuren.

Bovendien is het mogelijk via deze techniek CaesarStone® van een eigen ontwerp te voorzien. Een keukenblad met hetzelfde patroon als het behang van de ruimte. Een receptieblad van een hotel met een bedrijfslogo. De spreektafel bij een fotograaf met daarin een productfoto. Een vloer in een bedrijfshal voorzien van de bedrijfsslogan. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de velen toepassingsmogelijkheden.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners