3525
Volkern aanrechtbladen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Het slechts 12 mm dikke volkern keukenblad is qua samenstelling en opbouw gelijk aan de laminaatlaag van een Toplaminaat keukenblad. Het wordt vooral toegepast waar dunnere bladen gewenst zijn. Maar ondanks de stijlvolle, geringe dikte is een volkern keukenblad toch bijzonder solide. Het is hard, compact, stootvast en net zo kras- en slijtvast als Toplaminaat.

Volkern keukenbladen zijn in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar in 12 en 32 mm dikte. Beide diktes worden ook geleverd met een aluminium wapening in de kern.

Volkern keukenbladen kunnen bovendien door een speciale V-groove techniek opgedikt worden, waardoor bij voorbeeld een fraaie massief ogende rand van wel 8 cm dik mogelijk is.

Omdat een volkern keukenblad niet poreus is, is het vlekbestendig en eenvoudig te reinigen. Dagelijks afnemen met een vochtige doek en uw keukenblad blijft als nieuw. Hardnekkige vlekken en aangekoekt vuil kunt u eenvoudig verwijderen met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide