3088
Volkern aanrechtbladen

Het slechts 12 mm dikke volkern keukenblad is qua samenstelling en opbouw gelijk aan de laminaatlaag van een Toplaminaat keukenblad. Het wordt vooral toegepast waar dunnere bladen gewenst zijn. Maar ondanks de stijlvolle, geringe dikte is een volkern keukenblad toch bijzonder solide. Het is hard, compact, stootvast en net zo kras- en slijtvast als Toplaminaat.

Volkern keukenbladen zijn in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar in 12 en 32 mm dikte. Beide diktes worden ook geleverd met een aluminium wapening in de kern.

Volkern keukenbladen kunnen bovendien door een speciale V-groove techniek opgedikt worden, waardoor bij voorbeeld een fraaie massief ogende rand van wel 8 cm dik mogelijk is.

Omdat een volkern keukenblad niet poreus is, is het vlekbestendig en eenvoudig te reinigen. Dagelijks afnemen met een vochtige doek en uw keukenblad blijft als nieuw. Hardnekkige vlekken en aangekoekt vuil kunt u eenvoudig verwijderen met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide