2098
Aanrechtbladen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Toplaminaat is een geregistreerd handelsmerk van de Stichting Platform Keukenwerkbladen en alleen deelnemers in deze stichting mogen de naam gebruiken. Een keukenblad van Toplaminaat heeft een ondergrond (veelal van watervast verlijmd multiplex) met daarop een harde toplaag van HPL (High Pressure Laminate).

Toplaminaat keukenbladen zijn glad van oppervlak en niet poreus. Ze zijn daardoor hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Toplaminaat is verkrijgbaar in zeer veel kleuren en dessins en kan daardoor uitstekend worden afgestemd op de kleuren van uw keuken.

Naast de grote keuze in kleuren kunt u uw keukenblad een persoonlijk tintje geven door de vele mogelijkheden voor randafwerking. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kiezen uit aluminium, roestvrijstaal, massief hout, kunststof of combinaties daarvan. Een aantal uitvoeringen is ook leverbaar met een waterkering.

Een keukenblad van Toplaminaat heeft een prachtige uitstraling, is prettig in het gebruik en heeft een bijzonder gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zeker met een speciale randlijst krijgt u een keukenblad van heel betaalbaar design!

Plaats nooit hete voorwerpen, zoals pannen, direct op het blad. Gebruik ook altijd een snijplank als u iets wilt snijden of hakken.

Dagelijks afnemen met een vochtige doek en uw Toplaminaat keukenblad blijft als nieuw. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met de gebruikelijke zachte, niet schurende, huishoudmiddelen.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide