2078
Aanrechtbladen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Als u een landelijke keuken wilt, is terrazzo hét materiaal voor uw keukenblad. Het materiaal straalt niet alleen de sfeer uit van grootmoeders tijd, maar het bezit ook dezelfde ouderwetse degelijkheid. Zo duurzaam zelfs dat u er een levenlang plezier van heeft.

Terrazzo is een verzamelnaam voor een mengsel van beton en marmerkorrels. Het kan precies op maat in nagenoeg elke vorm worden gegoten. Na het drogingsproces wordt het blad geslepen en geïmpregneerd. Het is standaard verkrijgbaar in een aantal actuele kleuren, maar op aanvraag zijn ook veel andere kleuren mogelijk. De standaarddikte is 4 cm. Dit kan desgewenst worden opgedikt tot 8 cm.

Voor het dagelijks onderhoud hoeft u het blad slechts af te nemen met water en zachte zeep. Om het blad lang mooi te houden, dient u het zo nu en dan te behandelen met een speciale terrazzo-polish. Gebruik bij hete voorwerpen altijd een onderzetter. Snijden en hakken dient altijd op een snijplank te gebeuren. Dat is beter voor zowel uw blad als het mes.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide