2180
Rosso Monza keukenwerkblad
Gepubliceerd: 27-10-2012 Laatste update: 04-07-2017

Voor de designliefhebber die houdt van warme en levendige kleuren, biedt ‘Silestone by Cosentino®’ met ‘Rosso Monza’ een pittige invulling op de rode trend. Met een duurzaam en gebruiksvriendelijk kwartsoppervlak werkblad en/of achterwand krijgt de keuken een kleurrijke boost.

Oranjeachtig rood: deze exotische tinten zijn op het moment populair bij consumenten, trendwatchers en ontwerpers, zowel in mode, design als interieur. Warm als een zonsondergang en tegelijk pittig, aantrekkelijk en verleidelijk: het geeft meteen een energieboost en inspiratie voor de komende dag. Kwartsoppervlakken, ideaal voor keuken en badkamer SilestoneR is gemaakt van meer dan 90% natuurlijk kwarts, bij uitstek geschikt voor integratie in de keuken of badkamer.

SilestoneR heeft een elegantie en schoonheid die alleen kan worden vergeleken met de mooiste natuurstenen zoals kwarts en diamant. Dit kwalitatief hoogwaardig materiaal is uiterst bestendig tegen vlekken, krassen, stoten en zuren, wat garant staat voor een uiterst duurzaam oppervlak met optimaal onderhoudsgemak. Bovendien is SilestoneR het enige kwartsoppervlak ter wereld met een bacteriostatische technologie. Deze unieke eigenschap zorgt voor een uiterst hygienisch oppervlak. Als niet poreus materiaal is SilestoneR vochtwerend, dus ook uitermate geschikt voor de natte ruimtes in huis.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide