3541
Aanrechtbladen

Het eeuwenoude lavagesteente uit het Massif Central vormt de basis voor Lavastone, een absoluut uniek materiaal voor keukenbladen.Nadat het plaatmateriaal op dikte is gebracht, wordt een glazuurlaag aangebracht en onder zeer hoge temperatuur gebakken. Datzelfde gebeurt vervolgens ook met een glazuur-kleurlaag. Kleine pigmentvlekjes en een craquelé-effect, dat na de eerste glazuurlaag ontstaat, maken het blad bijzonder chique en levendig.

Lavastone is verkrijgbaar in een maximaal formaat van 240 x 120 x 3 cm. Eén van de unieke mogelijkheden is dat iedere gewenste (effen) kleur mogelijk is. Een stukje gordijnstof, een wandtegel of een RAL-kleur, alles kan als voorbeeld dienen om de gewenste kleur te bereiken. Lavastone heeft geen onderhoud nodig. U kunt uw keukenblad simpel met een vochtige doek afnemen en het blijft als nieuw.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners