4094
Aanrechtbladen
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

Het eeuwenoude lavagesteente uit het Massif Central vormt de basis voor Lavastone, een absoluut uniek materiaal voor keukenbladen.Nadat het plaatmateriaal op dikte is gebracht, wordt een glazuurlaag aangebracht en onder zeer hoge temperatuur gebakken. Datzelfde gebeurt vervolgens ook met een glazuur-kleurlaag. Kleine pigmentvlekjes en een craquelé-effect, dat na de eerste glazuurlaag ontstaat, maken het blad bijzonder chique en levendig.

Lavastone is verkrijgbaar in een maximaal formaat van 240 x 120 x 3 cm. Eén van de unieke mogelijkheden is dat iedere gewenste (effen) kleur mogelijk is. Een stukje gordijnstof, een wandtegel of een RAL-kleur, alles kan als voorbeeld dienen om de gewenste kleur te bereiken. Lavastone heeft geen onderhoud nodig. U kunt uw keukenblad simpel met een vochtige doek afnemen en het blijft als nieuw.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide