2926
Aanrechtbladen

De modern-klassieke keuken vraagt gewoon om het mozaïekblad van Dekker Zevenhuizen. Een mozaïekblad, dat moderne kenmerken en traditionele elementen stijlvol verenigt, waardoor het de uitstraling heeft van de jaren 60 en toch zichtbaar van nu is. Want het mozaïek is vervaardigd van glas - en dat geeft het blad een heel eigentijdse look. Ook typisch modern aan het blad zijn de voegen. Die zijn namelijk kleurecht, niet-poreus en bovendien voorzien van Microban®, waardoor vuil niet kan intrekken. Ook bacteriën krijgen geen kans. En dat is wel zo hygiënisch.

Blijvend mooi
Voor dit trendy mozaïekblad wordt geen gehard glas, maar regulier glas gebruikt. Dat is door en door gekleurd, waardoor eventuele krassen nauwelijks opvallen. Zo blijft het blad er jarenlang mooi uitzien - zeker wanneer er zon of licht op schijnt. Dan komt het hele blad tot leven: het gaat glinsteren en lijkt zelfs transparant te worden. Een prachtig warm, nostalgisch accent in de keuken van vandaag.

Uitvoeringen
Het mozaïekblad is ongeveer 6,7 cm dik en wordt afgewerkt met een mooie, haaks betegelde voorrand. Het is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren. Er zijn ook vijf verschillende voegkleuren mogelijk. Wilt u een contrasterende kleur? Of hebt u liever een onopvallende voeg? Combineer zelf - en geef uw blad uw persoonlijke accent!

Bron: Dznet

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners