3061
Erbi aanrechtblad glas

De absolute top in design keukenbladen is een blad van gehard veiligheidsglas. Naast hoge scores op het gebied van design, slijtvastheid en kleurkeuze, blinken glazen werkbladen ook uit in praktisch gemak. Ze zijn volledig porienvrij, hygienisch en eenvoudig te reinigen. Voor het oppervlak kan een keuze worden gemaakt uit mat, glanzend of satijn.

Er zijn glazen bladen verkrijgbaar in verschillende diktes, waarvan de bovenzijde geetst is en de onderzijde is voorzien van een coating. Hierdoor zijn krassen minder zichtbaar. De randen van deze bladen zijn fraai gepolijst.

Ook zijn er glazen bladen die op een watervaste onderconstructie worden gelijmd. Deze bladen kunnen worden voorzien van luxe designranden in bijvoorbeeld aluminium, edelstaal, glas of hout.
De bovenkant van het blad kan volledig vlak worden afgewerkt door het toepassen van geintegreerde spoelunits, kookplaten en afvalsystemen. Ook onderbouw van spoelunit en afvalsysteem is uiteraard mogelijk.

Door speciale lijmtechnieken is het mogelijk om met glas nagenoeg elke persoonlijke wens in te vullen. Hef-, schuif- en draaideuren, achterwanden, nissen, tafelbladen, ladekasten en fronten, vensterbanken, werkelijk alles is mogelijk. Glas is verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. De maximale standaardafmeting is 400 x 180 cm.

Glazen keukenbladen met een abstracte bloemenstructuur
Onder de naam "Fiori" (Italiaans voor bloem) zijn sinds kort glazen werkbladen verkrijgbaar met een abstracte bloemenstructuur. Deze bladen vallen op door hun structuur en decor en het opvallende spel van matte en glanzende oppervlakken. Er zijn vier uitvoeringen: Fiori Caffe, Fiori Cristallo, Fiori Bianco en Fiori Chocalate. Via uw keukenvakhandel kunnen ze op maat worden besteld.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners