923
Velours Noir
Gepubliceerd: 17-12-2013 Laatste update: 11-06-2023

VELOURS NOIR, een nieuw koffiemerk dat op 7 oktober in Nederland werd geïntroduceerd exclusief voor Albert Heijn. Wonenonline.nl mocht de producten testen!

De herfst heeft zijn intrede al even geleden gedaan. Het is koud, nat en guur en we moeten uitkijken dat we niet uitglijden over de bladeren. We blijven dus lekker binnen, storten ons op de woontrends voor komende winter en genieten van een heerlijke kop koffie.

En deze keer was het geen gewone koffie maar van het gloednieuwe merk VELOURS NOIR dat sinds 7 oktober exclusief verkrijgbaar is bij Albert Heijn. En hoe leuk!...... Onze redactie mocht de VELOURS NOIR als een van de eersten testen!

De VELOURS NOIR is verkrijgbaar in gemalen koffie, koffiebonen, koffiepads en in capsules die, hoe handig!, passen in onze Nespresso machine! Wij gingen dus voor de capsule test. Even alle woontrends aan de kant en verzamelen bij de koffiemachine maar! Hmmmm wat ruikt het ineens intens naar koffie….. en dan die smaak, verrukkelijk! We vergeten even helemaal dat het herfst is en wanen ons op het Zuidelijk halfrond met een intens gevoel van tevredenheid.

Ze hebben niets teveel gezegd over VELOURS NOIR…. De kunst zit hem in het bereiden van de koffie. Een van de meest cruciale momenten bij het maken van koffie is het brandproces. VELOURS NOIR FIRE&ICE ROASTING helpt om de beste aroma's en smaken optimaal te behouden. Dit proces vindt plaats onder toezicht van onze meester koffiebranders. Zoals ijs vuur blust, zorgt een stroom koud water ervoor dat het brandproces direct stopt, waardoor de de hoge kwaliteit VELOURS NOIR gecreëerd wordt.

Deze koffie is echt een aanrader! Een fijne intense geur, een zachte en toch pittige smaak en niet te vergeten, een heerlijke oppepper om de dag mee te beginnen. Wij nemen nog een bakkie en gaan vol energie weer aan de slag!

 


wonenonline

 

Wonenonline