267
XOOON lookbook 2024

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de toekomst van interieurdesign eruit zou kunnen zien, heeft XOOON wellicht het antwoord voor je. Het merk heeft zojuist het nieuwe lookbook voor 2024 uitgebracht, en het belooft een opwindende kijk op moderne woonruimtes. Je kunt deze schat aan inspiratie nu gratis aanvragen via de brochureservice van Wonenonline.

Waarom het lookbook van XOOON het bekijken waard is

Natuurlijk zijn er talloze bronnen voor interieurinspiratie, maar het lookbook van XOOON onderscheidt zich op verschillende manieren. Dit jaarlijkse designmanifest is samengesteld door toonaangevende experts op het gebied van interieurdesign, en het toont een reeks frisse ideeën, van vormen en kleuren tot materialen en arrangementen. Dit allemaal van Nederlandse bodem!

Voor ieder wat wils

Of je nu een liefhebber bent van minimalistische decors of meer gecharmeerd bent van gedurfd en eclectisch, het lookbook heeft voor ieder wat wils. Het varieert van ingetogen tot uitbundig, waardoor je talloze manieren ontdekt om je persoonlijke stijl uit te drukken in je woonruimte.

Makkelijk en gratis te verkrijgen

Wie wil er nu niet het nieuwste en beste in interieurdesign rechtstreeks in hun inbox of brievenbus ontvangen? Dankzij de brochureservice van Wonenonline kun je het lookbook van XOOON eenvoudig en gratis aanvragen. Een paar klikken zijn voldoende om deze waardevolle bron van inspiratie te verkrijgen.

Laat je inspireren

Klaar om je leefruimte een nieuw leven in te blazen? Laat het lookbook van XOOON voor 2024 je gids zijn. Aarzel niet en maak gebruik van de brochureservice van Wonenonline om jouw gratis exemplaar vandaag nog aan te vragen. Je zult ongetwijfeld veel ideeën opdoen om je huis te transformeren in een plaats die echt als thuis aanvoelt.

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners