821
XOOON lookbook 2024
Gepubliceerd: 08-04-2024

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de toekomst van interieurdesign eruit zou kunnen zien, heeft XOOON wellicht het antwoord voor je. Het merk heeft het nieuwe lookbook voor 2024 uitgebracht, en het belooft een opwindende kijk op moderne woonruimtes. Je kunt deze schat aan inspiratie nu gratis aanvragen via de brochureservice van Wonenonline.

Waarom het lookbook van XOOON het bekijken waard is

Natuurlijk zijn er talloze bronnen voor interieurinspiratie, maar het lookbook van XOOONN onderscheidt zich op verschillende manieren. Dit jaarlijkse designmanifest is samengesteld door toonaangevende experts op het gebied van interieurdesign, en het toont een reeks frisse ideeën, van vormen en kleuren tot materialen en arrangementen. Dit allemaal van Nederlandse bodem!Voor ieder wat wils

Of je nu een liefhebber bent van minimalistische decors of meer gecharmeerd bent van gedurfd en eclectisch, het lookbook heeft voor ieder wat wils. Het varieert van ingetogen tot uitbundig, waardoor je talloze manieren ontdekt om je persoonlijke stijl uit te drukken in je woonruimte.

WIN-VLOERKLEED.png

Makkelijk en gratis te verkrijgen

Wie wil er nu niet het nieuwste en beste in interieurdesign rechtstreeks in hun inbox of brievenbus ontvangen? Dankzij de brochureservice van Wonenonline kun je het lookbook van XOOON eenvoudig en gratis aanvragen. Een paar klikken zijn voldoende om deze waardevolle bron van inspiratie te verkrijgen.

Laat je inspireren

Klaar om je leefruimte een nieuw leven in te blazen? Laat het lookbook van XOOON voor 2024 je gids zijn. Aarzel niet en maak gebruik van de brochureservice van Wonenonline om jouw gratis exemplaar vandaag nog aan te vragen. Je zult ongetwijfeld veel ideeën opdoen om je huis te transformeren in een plaats die echt als thuis aanvoelt.

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide