990
Dol op Kwantum!

Woonwinkels zoals de Kwantum, wij zijn er dól op. Natuurlijk vinden ook wij de ene woonwinkel fijner dan de ander. Wat bij ons écht een extra pluspunt is waar het aankomt op woonwinkels? Wanneer ze online én offline (goed) actief zijn, en dan ook nog beide in een goede vorm. Wat hier een voorbeeld van is? De Kwantum! Een woonwinkel die de afgelopen jaren een enorme vernieuwing heeft doorgemaakt. Van medium leuk naar maximaal leuk. En het fijne; Niet voor een maximale prijs!

Ga voor Kwantumteit

Om mee te kunnen doen met de nieuwste woontrends is het vaak nodig om diep in de buidel te tasten. Het zijn de innovatieve en hippe bedrijven die als eerste mee gaan doen met de trends. Maar óók de Kwantum, zij hebben kwaliteit én de laatste trends voor een prima prijs. Daarom spreken wij op de redactie ook wel van Kwantumteit. Kwaliteit & kwantiteit voor een top prijs! Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij de goedkope woonaccessoires van Kwantum, wij spotten hier echt de leukste laatste trends.

De vloer op met Kwantum

Naast accessoires en leuke meubels kun je bij Kwantum ook terecht voor zaken als vloeren en zelfs tuininrichting. De Kwantum vloeren zijn net als de rest van het aanbod van topkwaliteit. Doordat ze al vele jaren ervaring hebben kun je bij deze woonwinkel goed om advies vragen, dit zullen ze altijd eerlijk en transparant geven. Maar ook met vloeren gaan ze mee met de laatste ontwikkelingen, van laminaat tot pvc. Op ieder gebied doen ze mee.

De gordijnen in met Kwantum

Naast vloeren, meubels en tuinartikelen kun je ook de gordijnen in met Kwantum. Ze zijn namelijk expert op het gebied van raamdecoratie op maat en je raadt het inmiddels al; Alles voor een prima prijs! Van rolgordijnen, top-down bekleding of velours gordijnen binnen het aanbod van Kwantum gordijnen en raamdecoratie vind je het allemaal.

Kortom, er zijn van die woonwinkels zoals de Kwantum waarbij het wél een goede zaak is wanneer je er veel komt. Dit omdat je budget niet snel overschreden wordt. Je kunt er de leukste zaken kopen op woongebied en ook nog eens voor iedere ruimte!

Dus van de zolder tot de tuin, bij Kwantum moet je zijn. Kijk eerst al lekker rond op de site van Kwantum, om vervolgens de winkel te bezoeken om alle stofjes en kussens te voelen. De combi van online en offline shoppen, we love it!

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide