1739
Meijs Wonen

Onze redactie is constant op zoek naar bijzondere hotspots op het gebied van wonen die we graag met je delen. Deze keer hebben we een bijzonder leuke woonwinkel ontdekt in Tilburg; Meijs Wonen

Meijs Wonen is een gezellige woonwinkel waar Bart van der Meijs en zijn team je met open open armen verwelkomen om je te inspireren met de mooiste design meubels en woonaccessoires waar je hebberig van wordt. Naast alle inspiratie beantwoorden ze graag al jouw brandende interieurvragen of voorzien je van een compleet interieuradvies.

Meijs Wonen is een familiebedrijf dat André van der Meijs, de vader van Bart van der Meijs, ruim 20 jaar geleden heeft opgericht. Waar het bedrijf de eerste jaren vooral een klassieke insteek had voert het bedrijf de laatste jaren een hele nieuwe koers en met succes!

Meijs Wonen is tegenwoordig dealer van hoogwaardige merken zoals Gelderland, Montis, MisuraEmme en Vitra. Vier jaar geleden, in 2013, heeft Meijs Wonen de showroom ook nog eens flink uitgebreid waardoor er nog meer ruimte is voor de mooie designmerken. Naast de verkoop van deze mooie merken is Meijs Wonen ook gespecialiseerd in het geven van interieuradvies. Of je nou op zoek bent naar een advies voor de verlichting in je woonkamer of het laten inrichten van je complete interieur. Bij Meijs Wonen staat hoog in het vaandel dat jij lekker kan wonen en je thuisvoelt in je huis.

Naast de vele exclusieve merken, die lang niet in alle woonwinkels verkrijgbaar zijn vertegenwoordigen ze ook het merk Design on Stock dat zeer populair is bij een groot publiek. Design on Stock is een Nederlands meubelmerk dat zeer betaalbaar is omdat de meubels in Nederland geproduceerd worden. Dus ook met een klein budget kan je prima slagen bij Meijs Wonen.

Wanneer je Meijs Wonen bezoekt valt gelijk op dat ze je een kijkje in 'de keuken' van Meijs Wonen gunnen. Meijs Wonen heeft namelijk een werkplaats waarvanuit ze maatwerk leveren. Wil je dat leuke kastje net even iets groter zodat hij perfect past in jouw interieur dan maakt Meijs Wonen hem graag voor je op maat.

Heb jij een dagje woonshoppen in het vooruitzicht? Neem dan zeker eens een kijkje bij Meijs Wonen in Tilburg.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners