1514
Wonenonline swopt tegenwoordig de dag door!
Gepubliceerd: 04-02-2022

Eerlijk is eerlijk: Toen wij op de redactie er voor het eerst over hoorden dachten we wel even ‘Huh?’. Wij kregen namelijk een Aeris Swopper bezorgd. Waar de één meteen dacht aan de Whopper van een welbekende fastfoodketen dacht de ander dat het een zusje was van de Swiffer. Maar éénmaal duidelijk wat het daadwerkelijk was, konden we al snel de conclusie trekken; De Aeris Swopper is een topper. Wij leggen je uit waarom jij deze ook wilt toevoegen aan je thuiswerk uitrusting.

Maak thuiswerken aangenaam

Nu thuiswerken steeds normaler wordt (thank god!) is het ook goed om te investeren in fijne spullen om het zo aangenaam mogelijk te maken. Op kantoor zorgt vaak een werkgever wel voor een ergonomisch verantwoorde stoel maar thuis wil dit er nog wel eens bij inschieten. De verleiding is groot om gewoon aan te schuiven bij de keukentafel of nog erger; Lekker hangen op de bank. Tuurlijk is dit af en toe prima, maar doe het niet te vaak! Vroeg of laat krijg je dan gegarandeerd last van je rug en lig je bij de fysio op de pijnbank.

Esthetisch verantwoord

Er zijn verschillende producten op de markt om een goede houding aan te nemen achter je bureau. Vaak zijn deze érg duur en groot. Ze staan in de weg en zijn daarnaast van zichzelf al niet heel esthetisch verantwoord. Iets waar wij als interieurjunkies natuurlijk niet heel blij van worden. De Aeris Swopper vormt hier echter een uitzondering op. Deze stoel lijkt nog het meeste op een kruk, maar dan super stylish vormgegeven.

inspiratiebrochures1.png

De look die bij jou past

Zo hebben wij de zwarte variant zonder wieltjes, maar ben jij helemaal into dé trendkleur van het moment ‘donkergroen’? Geen probleem, ook die optie is verkrijgbaar. De Aeris Swopper is verkrijgbaar in de look die bij jou past. Doordat de stoel in drie dimensies beweegt (voorwaarts, verticaal en zijwaarts) versterkt het je rug en voorkomt het dat je doorzakt. Daarnaast bevordert het een rechte zithouding, verhoogt het ook je concentratie en dat alles samen zorgtervoor dat je je fitter en gelukkiger voelt.

Meer werkplezier, minder fysio

De Aeris Swopper is ergonomisch maar tóch strak vormgegeven. Hij is niet zo groot en lomp als de gebruikelijke bureaustoel. Naast dat er een keuze is uit diverse stofjes, is het frame ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kortom, de Aeris Swopper staat in elk interieur als stylische toevoeging én draagt bij aan jouw werkplezier. Dus maak je werkdag thuis nog iets fijner en investeer in een Aeris Swopper. Scheelt je weer een ritje naar de fysio!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide