1018
Thuiskantoor een blijvertje? Bij ons wel!
Gepubliceerd: 18-02-2022

Na een periode waarin thuiswerken opeens de norm werd, kan het soms best even slikken zijn om weer naar kantoor te gaan. Zeker wanneer je, net als ons, het thuiswerken met beide handen hebt aangegrepen om een inspirerende en knusse werkplek te maken.

Maar moeten we nu dat leuke bureau afbreken en die mooie quotes van de wand halen en weer elke dag aansluiten in de file? Neejoh, er zijn genoeg opties waardoor jij van je thuiskantoor kunt blijven genieten.

Fifty/fifty

Mocht het thuiswerken en je eigen werkplekje je goed zijn bevallen, overleg dan met je baas over structureel thuiswerken. Dit hoeft natuurlijk niet 100% van de tijd te zijn, wellicht is dit ook helemaal niet jouw ambitie.

WIN-VLOERKLEED.png

Zo vinden wij het ook erg gezellig om af en toe lekker bij te kletsen met collega’s. Veel werkgevers staan er voor open om tot een verdeling van de thuis- & kantoordagen te komen.

Twijfelt je manager nog? Show hem dan via Zoom jouw professionele thuiskantoor en wijs hem op de voordelen. Thuis ben je vermoedelijk minder afgeleid, productiever en minder kosten kwijt aan reizen. Win-win.

Doe een stoelendans

Eenmaal besloten dat je structureel afwisselend thuis en op kantoor gaat werken, vraag dan aan je leidinggevende of er budget is voor investeringen in een goede werkplek. Want werk je voor een baas, dan is dit iets waar hij jou bij moet helpen. Iedere werkgever vult dit anders in.

De één schaft spullen zelf aan, de ander heeft een vastomlijnd budget voor de werknemer. Dit laatste vinden wij ideaal, want als je zoekt naar een goede bureaustoel zul je zien dat er ook al zeer stylische varianten op de markt zijn.

Ben je baas de baas

Heb je helaas een baas getroffen die het niet ziet zitten dat jij iets minder op kantoor verschijnt? Of heb je een baan getroffen waar thuiswerken niet mogelijk is? Overweeg dan om voor deze stoere stap te gaan: Word ondernemer! Dat is natuurlijk spannend maar wanneer je het goed en grondig aanpakt én je bent goed in je vak, dan kan het bijna niet fout gaan.

Wat ons heeft geholpen is om de juiste bronnen met goede tips te raadplegen zoals de site Start24. Alle tips eerlijk en objectief op een rijtje, echt een bron waar jij mee verder kunt.

En tot op heden nog niet geïnvesteerd in écht een mooie werkruimte omdat je baas dit niet stimuleerde of omdat het onzeker was of je thuis mag blijven werken?

Wanneer jij zelf de regie pakt over je werk, ben je niemand hierover verontschuldigingen nodig. Dus geen belemmeringen meer om jouw droomwerkplek thuis te creëren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide