507
Stijlvolle geheugensteuntjes voor je klanten
Gepubliceerd: 24-07-2023 Laatste update: 17-10-2023

Of je nu ZZP’er bent of dat je juist een groot bedrijf hebt, alle ondernemers lopen tegen dezelfde uitdagingen aan. Eén daarvan is je marketing up-to-date houden. Hoe zorg je ervoor dat je in het geheugen van je klanten blijft? Zeker nu er meer vanuit huis gewerkt wordt, zijn er weer andere manieren nodig om bij mensen in het hoofd te blijven. Hoe jij ervoor zorgt dat mensen je altijd blijven vinden en klanten vanaf nu écht trouwe klanten worden? Hier de stijlvolle tips!

Hoe val je op in het thuiskantoor van je klant?

Eerder hebben we al eens geschreven over het belang en de invloed van een fijn thuiskantoor. Je brengt er tenslotte heel wat uurtjes door, dit doen in een fijne omgeving is dan ook voor veel mensen een must. Daarom is het ook leuk -nu we meer thuis zijn dan ooit- een relatiegeschenk te geven wat in en om huis gebruikt kan worden. En het liefste dus zelfs in het thuiskantoor!

Zeker wanneer het er ook nog eens stijlvol en leuk uitziet zullen mensen het direct in gebruik nemen. Waar je aan kunt denken? Het kan heel simpel zijn, een geestige mok is nog altijd leuk, want wie start de werkdag niet met een lekkere kop koffie of thee? Maar ook een handdoek bedrukken is een goed idee, mensen treffen jouw logo dan als één van de eerste dingen van de dag aan wanneer ze zich na een douche afdrogen. Zeker wanneer je kiest voor een trendkleur en als de handdoek van goede kwaliteit is, zul je zien dat het een veelgebruikt item gaat worden. En dat logo? Dat triggert onbewust iedere keer de klant als hij of zij het gebruikt.

inspiratiebrochures1.png

Wat zijn verder voorbeelden van leuke relatiegeschenken?

Een super leuke eyecatcher voor de zakelijke relatiegeschenken vonden wij de bedrukte bloempotten. Dit is immers een item wat je nooit genoeg hebt en altijd met open armen ontvangt. Van de tuin tot het thuiskantoor, iedere omgeving fleurt ermee op. Maar ook een leuk picknickdeken is een cadeau wat bij zeer veel mensen welkom is. Of wat dacht je van een complete picknickset? Al is die laatste misschien nog leuker als eindejaarsgeschenk! Ook voor de duurzame klanten zijn er leuke opties verkrijgbaar. Van een paar goede tuinhandschoenen tot een verantwoorde thermosfles voor water.

Kortom, verblijd een ander met een leuke toevoeging aan zijn of haar thuiskantoor. Of dit nu een bloempot, mok of thermosfles is. De ontvanger is er altijd blij mee en jouw onbewuste marketingtruc zal nog jaren zijn of haar werk doen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide