1098
Hoe kan je een kantoor aan huis combineren met je woonkamer?

Het combineren van je kantoor aan huis met je woonkamer kan een uitdaging zijn, maar het is mogelijk om een comfortabele en praktische werkruimte te creëren, die aansluit bij je persoonlijke stijl en levensstijl. Hieronder bespreken we een aantal tips en trucs voor het inrichten van een kantoor aan huis in een woonkamer.

Scheiden van de ruimtes

Het is belangrijk om de werkruimte en de woonruimte van elkaar te scheiden, zodat je kunt concentreren op je werk en ontspannen in je woonkamer. Dit kan worden bereikt door middel van afscheidingen, zoals een scheidingswand of een room divider, of door de inrichting van een aparte hoek in de kamer.

Opbergruimte

Voldoende opbergruimte is belangrijk voor het houden van een opgeruimd en georganiseerd kantoor aan huis. Kies voor opbergoplossingen die aansluiten bij je woonstijl en die functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, zoals ingebouwde boekenkasten, ladenblokken en archiefkasten.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Verlichting

Goede verlichting is essentieel voor het comfort en de productiviteit tijdens het werk. Kies voor verlichting die aansluit bij je woonstijl en die functioneel en esthetisch aantrekkelijk is, zoals tafel- of bureauverlichting, wandverlichting of plafondverlichting. Zorg ook voor voldoende daglicht, door grote ramen of dakramen te installeren, of door de inrichting van een licht doorlatende scheidingswand.

Kleuren en materialen

Kies kleuren en materialen die aansluiten bij je woonstijl en die bovendien functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn. Dit kan variëren van houten bureaus en stoelen, tot stoffen afscheidingen en gordijnen, tot kunstwerken en accessoires. Zorg voor een harmonieuze en aangename sfeer in je woonkamer en kantoor aan huis.

Meubels en accessoires

Kies meubels en accessoires die functioneel en esthetisch aantrekkelijk zijn, en die aansluiten bij je woonstijl. Dit kan variëren van een comfortabele bureaustoel en tafel, tot een boekenkast en planten, tot kunstwerken en fotolijsten. Zorg voor een persoonlijke en sfeervolle aankleding van je kantoorinrichting aan huis.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners