631
Drie topcadeaus voor de thuiswerker!
Gepubliceerd: 27-02-2023

We doen het allemaal steeds meer, en ook wij op de redactie vinden het af en toe heerlijk; thuiswerken. Gewoon in je relaxte outfit achter de laptop kruipen om zonder alle gezelligheid van collega’s in alle rust je werk te doen.

En de volgende dag zijn we dan natuurlijk weer éxtra blij elkaar in levende lijve te zien. Een cadeautje voor iemand bedenken is soms lastig, maar met het thuiswerken zijn er opeens héél veel leuke musthaves bijgekomen die je iemand cadeau kunt doen. Niet alleen als vrienden aan elkaar, maar ook als werkgever voor je personeel! Welke spullen wij graag in ons stijlvolle thuiskantoor zien verschijnen? Lees snel verder!

1. De persoonlijke muismat

Een laptop is handig, maar het liefste werken we natuurlijk nog steeds achter een desktop inclusief goede muis. Een muismat is daarmee nog steeds te vinden in vele kantoren. En wat is er nu leuker dan een persoonlijke muismat. Je kunt deze al zeer voordelig laten bedrukken. Kies een gave foto of het logo van je bedrijf voor je personeel. Kortom, kantoorartikelen bedrukken met een persoonlijk tintje is altijd leuk!

inspiratiebrochures1.png

2. Vers kopje thee

Een lekkere verse kop thee is op iedere werkdag natuurlijk een eerste levensbehoefte. Tegenwoordig heb je al de meest schattige waterkokers in de leukste dessins die je eenvoudig in een werkkamer kunt plaatsen. Het hoeft geen mega groot apparaat te zijn, maar juist klein en bescheiden. Combineer dit met een gepersonaliseerde mok en er ontstaat een gezellig setje voor in de werkkamer.

3. Opgewarmd

Dat de gas- en elektra rekeningen behoorlijk gestegen zijn, dat zien we allemaal. Hier draagt het vele thuis zijn door het thuiswerken niet altijd aan bij. Om de dreun van de rekening enigszins te verzachten is een ‘warm’ maar natuurlijk ook stijlvol cadeau een top idee. Denk aan een grappige voetenwarmer, een stijlvol plaid of een kleine elektrische openhaard. Allemaal leuke cadeaus die in de gemiddelde werkkamer niet misstaan en er ook nog eens voor zorgen dat die torenhoge rekening íets vriendelijker wordt.

Kortom, met de komst van het vele thuiswerken zijn er ook leuke cadeau mogelijkheden bijgekomen die de werkkamer leuk kunnen pimpen. Kies iets wat past bij de ontvanger, en maak het -waar mogelijk- persoonlijk. Van muismatten bedrukken tot een persoonlijke spreuk op de wand, een werkkamer eigen maken maakt de werkdag net wat leuker!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide