1271
Raamdeocratie
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 21-06-2017

Voor een ongestoorde nachtrust én gezond leefklimaat Luxaflex® houdt al langer beestjes buiten met een uitgebreid assortiment horren. Voor elk raam en elke deur heeft de specialist een efficiënte oplossing in huis om ongestoord te genieten van frisse lucht. Met de overname van de Nederlandse horrenfabrikant Hamstra is het assortiment uitgebreider, completer en innovatiever dan ooit. Zo kan je voortaan ook pollen uit de lucht filteren voor een gezonder leefklimaat.

Begin 2011 nam Hunter Douglas het Nederlandse Hamstra over, al meer dan honderd jaar een gevestigde waarde in de productie van horren. De samenvoeging van twee sterke assortimenten en de ontwikkeling van innovatieve producten hebben geleid tot een uniek aanbod.

De nieuwe horrencollectie met insecten- én pollenwering is alvast geen overbodige luxe, nu het insectenseizoen steeds vroeger begint en het aantal allergiepatiënten blijft groeien. Door de klimaatverandering kampen steeds meer mensen met hooikoorts en andere gezondheidsklachten gerelateerd aan het bloeien van planten.

inspiratiebrochures1.png

Met de nieuwe collectie horren teken je voor een ongestoorde nachtrust en een gezond en comfortabel leefklimaat. Naar keuze hou je een teveel aan zonneschijn tegen of filter je pollen uit de lucht, waarmee je de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert. Het resultaat is een betere hygiëne in huis, zonder insecten of spinnen en met bescherming tegen muggenbeten.

Het gamma is even uitgebreid als efficiënt, van hordeuren tot horramen, van scharnierend over schuivend tot uitneembaar. Met telkens de onberispelijke Luxaflex®-kwaliteit: een duurzame constructie van aluminium of kunststof en gaas van fiberglas met een ultradunne pvc-mantel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide