1294
Fotobehang
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 07-05-2017

In één klap een totale metamorfose voor woonkamer of slaapkamer kan vanaf nu zeer gemakkelijk worden gerealiseerd met het XXL fotobehang van Graham & Brown.

Een collectie met tien opvallende en trendy designs met zowel grafisch als fotografisch artwork. Met felle kleurstellingen of ingetogen zwart/wit.

Het betreft hier een gebruiksvriendelijk "alles- in-één- concept": behang + lijm. Het XXL fotobehang is een hoogwaardig kwaliteit product op vliesbasis en voorzien van een vinyl toplaag, afgewerkt met een lichte structuur en materende coating.

In de verpakking bevindt zich naast het fotobehang dat afhankelijk van het formaat in 3 of 4 banen verdeeld is, de benodigde muurlijm en duidelijke ophanginstructies.

Er zijn tien verschillende XXL motieven: Tropical Thunder, La La Land, Roses, Orchid, Taxi, Neon Nights, Horses, Aviation, Moonlight Stroll en Tag.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide