1170
Fotobehang

In één klap een totale metamorfose voor woonkamer of slaapkamer kan vanaf nu zeer gemakkelijk worden gerealiseerd met het XXL fotobehang van Graham & Brown.

Een collectie met tien opvallende en trendy designs met zowel grafisch als fotografisch artwork. Met felle kleurstellingen of ingetogen zwart/wit.

Het betreft hier een gebruiksvriendelijk "alles- in-één- concept": behang + lijm. Het XXL fotobehang is een hoogwaardig kwaliteit product op vliesbasis en voorzien van een vinyl toplaag, afgewerkt met een lichte structuur en materende coating.

In de verpakking bevindt zich naast het fotobehang dat afhankelijk van het formaat in 3 of 4 banen verdeeld is, de benodigde muurlijm en duidelijke ophanginstructies.

Er zijn tien verschillende XXL motieven: Tropical Thunder, La La Land, Roses, Orchid, Taxi, Neon Nights, Horses, Aviation, Moonlight Stroll en Tag.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners