1359
WRDS

Positieve teksten geven je een positief gevoel. Vanuit die gedachte gingen twee Amsterdamse zussen aan de slag met WRDS, mooie woorden tot kunst verheven. Het concept is een combinatie van design, muziek en tekst. Zo ontwikkelen ze de mooiste grafische designs met positieve song quotes als Everybody’s free to feel goed, Forever young, Toss me a dream… Stop, look & wonder!

Over WRDS
WRDS is een gloednieuw concept dat de wereld een beetje mooier wil maken. Het idee voor WRDS ontstond in 2012 toen de zussen Francis en Susan Pool naar een manier zochten om hun liefde voor mooie producten te combineren met mooie woorden. Het doel was producten te ontwikkelen die je vaak ziet en je een positief gevoel geven. Deze producten werden ARTWRDS en de woorden werden song quotes. Er wordt samengewerkt met zowel internationale als nationale bands & singersongwriters als Alphaville, Rozalla, Fedde le Grand, Sabrina Starke en Zazi. Behalve een collectie designs die direct te verkrijgen zijn in de webshop, is het ook mogelijk een custom made ARTWRD te laten maken naar eigen wens met een song quote naar keuze.

Art with a message
De grafische designs bestaan uit zwart-witte tekstontwerpen en beelden waarbij wordt gespeeld met typografie die past bij de song quotes. Ze worden vervolgens gedrukt op stevige, kunststof platen. Zo ontstaan ARTWRDS, bijzondere en toch betaalbare kunst die echt iets toevoegen aan een interieur. Ideaal voor in huiskamers, hotels, werkplekken, wachtruimtes en andere plekken waar deze Art with a message dagelijks te zien is om mensen aan te spreken met een positieve boodschap.

WRDSisters on a mission
Francis en Susan Pool zijn de WRDSisters, samen op een missie om positieve boodschappen te verspreiden. Francis: “Positief denken en de mooie dingen in het leven blijven zien. Dat willen we met WRDS teweeg brengen”. Zus Susan voegt toe: “Het mooie van song quotes is dat iedereen er een eigen gevoel bij heeft. Daarom heeft ook echt iedereen andere woorden nodig. Daar hebben we in onze collectie rekening mee gehouden. Welke song quote past het beste bij jou?”. Zie voor meer informatie en het bestellen van producten www.ilovewrds.com.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide