1781
Eijffinger behang
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 20-06-2017

Door onze columnist Wilma Korrel- Onlangs is Wonenonline columniste Wilma Korrel met anderen persredacteuren rondgeleid tijdens het vakevenement "Woonmodecity" door Monique van der Reijden, trendwatcher en directeur van het Perscentrum Wonen. Woonmodecity is hèt vakevenement voor de wonen- en slapenbranche. In een verrassende omgeving, dit jaar in een grote kas in een groene omgeving waar in 2002 de Floriade plaatsvond, werden de laatste noviteiten getoond van leveranciers op het gebied van vloer-, raam- en wandbekleding, bed- en badtextiel en slaapsystemen. Het thema dit jaar heeft dan ook direct te maken met de omgeving; het natuurlijke buiten komt naar binnen. Dat vertaalde zich in trendtuinen als zit- en caterplekken, materiaal in de standbouw dat weer hergebruikt wordt. Pallets die zijn hergebruikt voor bank en desk, en berkenbomen op de beursvloer als styling.

Veel nieuwe productintroducties op de beurs, welke ik niet allemaal in één artikel kan behandelen. Vandaag vertel ik over de nieuwe behang- en gordijncollecties van Eijffinger.

Allereerst de nieuwe collectie Bindi is geinspireerd op de indische cultuur. Bindi is het stipje op het voorhoofd boven de neus van Indische vrouwen.

inspiratiebrochures1.png

Kenmerken voor de collectie Bindi zijn sierlijke paisley motieven, rijke gouden en metallic dessins op een linnenlook ondergrond en bonte kleuren als paars, rood en felgroen. Een rijke mix aan stijlen, dessins en kleuren. Om het geheel compleet te maken zijn er bijpassende decoratiestoffen.

De nieuwe collectie Black & White is een collectie van contrasten. Bijvoorbeeld grote of drukke patronen op de gordijnen en wat meer vergrijsde patronen op het behang.

Kenmerk voor de collectie Black & White is modern versus klassiek in : stippen, ornamenten, ruiten, bloemen, New York skylines, silhouetten, flock, calligrafie, grafische dessins, strepen en plattegronden. Alles in combinatie met bijpassende stoffen.

De laatste en meest op "Go Green" van toepassing is de nieuwe collectie Flot. Een collectie met een Scandinavisch tintje, die de kleur en natuur in huis wil halen.

Kenmerkend zijn de vogels, bladeren, bloemen en stoere vintage dessins met bijpassende stoffencollectie in dezelfde vrolijke kleur

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide