1769
Limited Edition
Gepubliceerd: 22-01-2014 Laatste update: 01-09-2017

De online galerie Werk aan de Muur verkoopt werken van ruim 3.500 beeldmakers. Deze - in totaal - duizenden beelden kunnen naar eigen idee vormgegeven worden qua formaat en afwerking, met als resultaat hét perfect passende werk voor aan de muur. Naast betaalbare kunst levert Werk aan de Muur nu ook exclusiviteit, door een klein aanbod van beelden in een maximale oplage van vijf te verkopen. Deze Limited Editions zijn uiteraard ook te customizen en bovendien voorzien van een certificaat. Hiermee speelt Werk aan de Muur in op de wens van haar bezoekers; naast een betaalbare prijs ook exclusiviteit van het kunstwerk.

Werk aan de Muur
Werk aan de Muur biedt online een unieke galerie met beelden van professionele en amateurfotografen, schilders, digital artists en andere creatieven. Op de site www.werkaandemuur.nl kan gezocht worden op trefwoord, genre en stijl, maar ook op kleur en beeldmaker. Dit is handig als nog niet duidelijk is welk beeld het moet zijn, maar wel in welke stijl of kleur. Na het kiezen van het beeld, kan het materiaal en het formaat gekozen worden. Elk werk wordt op maat gemaakt en kan toegepast worden op aluminium, canvas, Xpozer of geleverd worden als (ingelijste) poster. Binnen 10 werkdagen hangt het unieke kunstwerk aan de muur.

Limited Editions
De selectie Limited Edition kunstwerken spelen in op de wens van bezoekers; betaalbare kunst aan de muur, maar wel exclusief. Elk beeld uit de Limited Edition collectie wordt maximaal 5 keer verkocht. Op de site wordt aangegeven of het betreffende beeld reeds uitverkocht is of dat er nog een exemplaar besteld kan worden. De Limited Edition collectie wordt op deze wijze regelmatig ververst. Kijk voor de collectie of meer informatie op www.werkaandemuur.nl/limited.

Wil je bekijken of een bepaald werk ook daadwerkelijk past binnen je interieur? Download dan de Werk aan de Muur app. Middels Facebook en Twitter kunnen ook vrienden meebeslissen.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide