1917
Wandbekleding
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Een gitzwarte keukenwand. Een pastelzacht accent in de badkamer. Of een rebels kleurstatement in je leefruimte. Met de nieuwe collectie Rimboe geeft Santana designliefhebbers eigentijdse inspiratie. De kleurrijke tegels zijn uniek in hun soort en combineren de speelse uitstraling van een mozaïekwand of een lijnenpatroon, met alle warmte en zachtheid van kurk, en dit in de meest trendy kleuren!

Met Santana kan je meer dan ooit kleur bekennen. De collectie Rimboe ï" langwerpige en vierkante wandmotieven in kurk - bestaat uit ruim 20 kleuren in allerlei motieven. Het resultaat is een trendy waaier van donkere en lichtere modetinten en subtiele schakeringen.

Santana wandbekleding kurk

Rimboe zorgt voor een leuk designaccent in verschillende interieurstijlen. De tegels gaan naadloos op in ïïn groot, dynamisch vlak. Een blikvanger apart vormt een lange wand in een uitgesproken kleur, met horizontale inkepingen. Niet alleen mooi om naar te kijken, het natuurproduct kurk garandeert ook een aangenaam akoestisch effect.

Santana wandbekleding kurk

Ideaal dus als designaccent in je leefruimte, slaapkamer of inkomhal. Maar even charmant ïn praktisch in de keuken (als spatwand bij aanrecht en vuur) of in de badkamer (boven de lavabo, langs het bad). De kurken tegels krijgen verschillende lagen beschermende vernis om de naden te dichten en kunnen daardoor probleemloos in vochtige ruimtes worden geplaatst.

Santana wandbekleding kurk

Richtprijs: vanaf 59 euro/m2 (incl. btw, excl. plaatsing)Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide