1407
Kleur en gevoel

Bepaalde kleuren hebben een positief effect op lichaam en geest. Kleuren brengen je in balans en brengen dus ook je huis in balans. Het zoeken naar balans in huis inspireerde het Flexa ColorLab om 18 kleuren te ontwikkelen die lichaam en geest tot rust brengen of juist opnieuw energie geven. Al deze kleuren zijn dit najaar samengebracht in de Flexa Colors Voel je goed Collectie.

De achtergrond
Kleur heeft effect op je gemoedstoestand. Onderzoek heeft dit uitgewezen. Zo kan felrood activerend zijn, maar kan ook agressie opwekken. En roodviolet geeft een mysterieus gevoel. Maar wat doet Lotusbloem met je? Of Lavasteen. Hieronder een paar kleuren uit de nieuwe collectie uitgelicht.

De collectie
De collectie bestaat uit zes paletten die elk weer uit drie speciaal op elkaar afgestemde kleuren zijn opgebouwd. De kleuren hebben een passende naam gekregen zoals Kimono, Ginseng, Wellness en Happiness. De collectie is vanaf 1 oktober 2007 bij de verfspeciaalzaak of bouwmarkt verkrijgbaar en te mengen in zowel Flexa Colors muurverven als lakken.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

De sjablonen
Naast de zes paletten zijn tevens sjablonen gemaakt die helemaal passend zijn bij de Flexa Colors Voel je goed collectie. Deze zijn ook vanaf 1 oktober gratis te downloaden op www.flexa.nl. En nog mooier, Flexa laat ook zien hoe de nieuwe kleuren uit de collectie zijn toe te passen in deze sjablonen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners