1547
Behang Secret Garden

HOOKEDONWALLS presenteert fantasierijke behangcollectie. SECRET GARDEN Collectie geïnspireerd op ongerepte natuur in lentebloei. Het Belgische HOOKEDONWALLS lanceert SECRET GARDEN, de tiende behangcollectie van het uitgesproken zustermerk van Arte. Voor SECRET GARDEN trok HOOKEDONWALLS de natuur in, op zoek naar rust, evenwicht en harmonie. Van licht oriïntaalse bloesems en ooievaars tot natuurlijke tinten als Ivory, Shadow en Forest. SECRET GARDEN brengt de schoonheid van de natuur en een voelbare lentesfeer in huis met vijf verschillende series: Blossom, Birds, Woody, Bonsai en Silk.

Hookedonwalls behang Secret garden

Bloeiende bloesems en gracieuze ooievaars
De eerste print, Blossom, zorgt met Japanse kersenbloesems voor Oosterse sferen. Het verfijnde bloemmotief straalt evenwichtige sierlijkheid uit. Lentetinten en frisse kleuren brengen het patroon tot leven. Blossom is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder Ice, Shadow en Night. Ice legt een subtiele laag blauwe dauw over de muren en Shadow reflecteert de laatste zonnestralen van de dag op de bloesems. Night hult het bloemmotief in een donkere schemering. De tweede variant van de collectie SECRET GARDEN, Birds, heeft een print van een zwerm ooievaars. De vogels zorgen met hun gracieuze en elegante vleugels voor een intrigerend dessin. De glansdruk van het behang en de gedetailleerde tekening geven het een exclusieve uitstraling.

hendersmagazinebanner.png

Hookedonwalls behang Secret garden

Hookedonwalls behang Secret garden

Zigzag met glans en eeuwenoude botanische tekeningen
In het derde ontwerp, Woody, is een subtiel houtvlechtwerk te herkennen. Van veraf gezien trekt een speels zigzagpatroon de aandacht. Opgebouwd uit verschillende laagjes van patronen lijkt Woody op het papier geborduurd. De afwerking met metaalinkten geeft het ontwerp een extra glans. Het vierde patroon, Bonsai, geeft letterlijk diepgang aan de wand: tijdens het drukproces is gebruik gemaakt van embossing, een druktechniek waarbij reliïf wordt aangebracht. Bonsai is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, parel en zwart.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners