1214
Wandbekleding
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Charlottes Locks No. 268 is verkozen tot de beste verf tijdens de Design Awards 2011 van het felbegeerde Wallpaper* magazine in de categorie binnenlands design.

Charlottes Locks NO. 268
Deze levendige oranje kleur werd vaak gebruikt als accentkleur in de minimalistische interieurs van de jaren 50, een uiterst dramatische en zeer modieuze kleur.

Charlottes Locks is één van de negen nieuwe kleuren van Farrow & Ball, deze zijn in februari 2011 gelanceerd en verkrijgbaar in de winkels. Deze spannende nieuwe aanvullingen op het bestaande Farrow & Ball kleurenpalet bezitten de kleurintensiteit die zo kenmerkend is voor Farrow & Ball. Rijkelijk voorzien van hoogwaardige pigmenten en met een onovertroffen zuiverheid en diepte van kleur, hebben wij iedere tint vervaardigd met onze kenmerkende passie en nauwkeurigheidsstandaarden om de befaamde en karakteristieke Farrow & Ball uitstraling te creëren.

Zoals het geval is met alle Farrow & Ball kleuren zijn deze nieuwe tinten verkrijgbaar in een volledig assortiment van milieuvriendelijke dekverven voor interieur en exterieur gebruik. Onze finishes, die stuk voor stuk vervaardigd worden met de beste ingrediënten, worden geproduceerd in Dorset, Engeland, dat al meer dan zestig jaar de thuishaven van Farrow & Ball is.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide