1094
Wandbekleding

Charlottes Locks No. 268 is verkozen tot de beste verf tijdens de Design Awards 2011 van het felbegeerde Wallpaper* magazine in de categorie binnenlands design.

Charlottes Locks NO. 268
Deze levendige oranje kleur werd vaak gebruikt als accentkleur in de minimalistische interieurs van de jaren 50, een uiterst dramatische en zeer modieuze kleur.

Charlottes Locks is één van de negen nieuwe kleuren van Farrow & Ball, deze zijn in februari 2011 gelanceerd en verkrijgbaar in de winkels. Deze spannende nieuwe aanvullingen op het bestaande Farrow & Ball kleurenpalet bezitten de kleurintensiteit die zo kenmerkend is voor Farrow & Ball. Rijkelijk voorzien van hoogwaardige pigmenten en met een onovertroffen zuiverheid en diepte van kleur, hebben wij iedere tint vervaardigd met onze kenmerkende passie en nauwkeurigheidsstandaarden om de befaamde en karakteristieke Farrow & Ball uitstraling te creëren.

Zoals het geval is met alle Farrow & Ball kleuren zijn deze nieuwe tinten verkrijgbaar in een volledig assortiment van milieuvriendelijke dekverven voor interieur en exterieur gebruik. Onze finishes, die stuk voor stuk vervaardigd worden met de beste ingrediënten, worden geproduceerd in Dorset, Engeland, dat al meer dan zestig jaar de thuishaven van Farrow & Ball is.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners