5155
Steenstrip

Xcel Stones introduceert de trendy collectie van Barroco natuursteenstrips. De Barroco natuursteenstrips wordt al heel vaak toegepast in de horeca, hotels en wellness. Deze trend kan echter ook gewoon goed in uw eigen woning toegepast worden.

De Barroco natuursteenstrips bestaat uit echte natuursteen, dit zorgt voor een exclusieve uitstraling en moderne look. Een echte eye-catcher in uw woning en ideaal voor liefhebbers van design en exclusiviteit.

Barroco Natuursteenstrips

Niet langer zijn deze exclusieve, trendy natuursteenstrips weggelegd voor het hogere segment. De Barroco natuursteenstrips is nu voor iedereen betaalbaar en ook makkelijk te installeren. Dus ideaal voor de doe-het-zelver.

Barroco Natuursteenstrips

De Barroco natuursteenstrips bestaan uit twee verschillende soorten varianten. Een rechte paneel en een hoekpaneel. De rechte panelen worden gebruikt voor de rechte muren en de hoekpanelen uiteraard van de hoekwanden.

U kunt al een Barroco muur kopen vanaf 55 euro/m2 (incl. btw).

www.barroco.nl

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners