5916
Steenstrip
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 14-11-2017

Xcel Stones introduceert de trendy collectie van Barroco natuursteenstrips. De Barroco natuursteenstrips wordt al heel vaak toegepast in de horeca, hotels en wellness. Deze trend kan echter ook gewoon goed in uw eigen woning toegepast worden.

De Barroco natuursteenstrips bestaat uit echte natuursteen, dit zorgt voor een exclusieve uitstraling en moderne look. Een echte eye-catcher in uw woning en ideaal voor liefhebbers van design en exclusiviteit.

Barroco Natuursteenstrips

Niet langer zijn deze exclusieve, trendy natuursteenstrips weggelegd voor het hogere segment. De Barroco natuursteenstrips is nu voor iedereen betaalbaar en ook makkelijk te installeren. Dus ideaal voor de doe-het-zelver.

Barroco Natuursteenstrips

De Barroco natuursteenstrips bestaan uit twee verschillende soorten varianten. Een rechte paneel en een hoekpaneel. De rechte panelen worden gebruikt voor de rechte muren en de hoekpanelen uiteraard van de hoekwanden.

U kunt al een Barroco muur kopen vanaf 55 euro/m2 (incl. btw).

www.barroco.nl

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide