1144
Van Raffi word je vrolijk

Raffi is het nieuwe merk dat zich laat inspireren door de unieke en rijke eenvoud van de natuur!. Van de interieur- en lifestyleproducten van Raffi word je vrolijk. En dat is nu net de bedoeling van bedenker en vormgever Maarten Vrolijk, en niet alleen vanwege zijn naam. De collectie richt zich op eigentijdse mannen en vrouwen tussen 20 en 40 jaar. De kinderlijn is gericht op kinderen tussen 2 en 9 jaar oud en bestaat uit producten variërend van kinderboeken en tassen tot interieuraccessoires. Nieuw is de Raffi Design behang- en interieurstickercollectie.

Raffi onderscheidt zich door het gebruik van bijzondere kleuren, dessins en vormen die hun inspiratie vinden in de rijke eenvoud van de natuur, in het bijzonder van bloemen.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners