2143
BN Wallcoverings

De nieuwste collectie van het gerenommeerde BN Wallcoverings heet Chacran. Krachtige vormen en subtiele structuren laten zich combineren tot een spannende wandbekleding.

Van een natuurlijk schors-effect tot een speels bloesemtakkenmotief: de wortels van de collectie Chacran liggen in de natuur, bron van het leven. Dit is dan ook bij uitstek een collectie waarmee u uiteenlopende ruimtes letterlijk en figuurlijk tot leven kunt brengen. Want zoals de natuur zich toont in allerlei vormen, van romantisch en zacht tot grillig en streng, doen ook de zeven verschillende dessins van Chacran dat.

BN Wallcoverings behang Chracran

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

BN Wallcoverings behang Chracran

De diversiteit uit zich tevens in het kleurengamma, rustgevend ton-sur-ton of juist een gedurfde combinatie van eigentijdse tinten. Hiermee past Chacran uitstekend in de hang naar individualiteit, naar ruimte voor persoonlijke inbreng in het interieur.

BN Wallcoverings behang Chracran

Laag op laag creïert een levendig spel van licht Ieder dessin is opgebouwd uit diverse lagen, waarbij gebruik is gemaakt van zeefdruk, prentwalsen en schuim. Door het reliïf en, desgewenst, metallic accenten ontstaat een interessant spel van licht en schaduw. Door de vinylbasis is deze wandbekleding van BN Wallcoverings stoot- en krasvast en zelfs afwasbaar. De rollen zijn 53 cm breed en 10 meter lang.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners