2272
BN Wallcoverings
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

De nieuwste collectie van het gerenommeerde BN Wallcoverings heet Chacran. Krachtige vormen en subtiele structuren laten zich combineren tot een spannende wandbekleding.

Van een natuurlijk schors-effect tot een speels bloesemtakkenmotief: de wortels van de collectie Chacran liggen in de natuur, bron van het leven. Dit is dan ook bij uitstek een collectie waarmee u uiteenlopende ruimtes letterlijk en figuurlijk tot leven kunt brengen. Want zoals de natuur zich toont in allerlei vormen, van romantisch en zacht tot grillig en streng, doen ook de zeven verschillende dessins van Chacran dat.

BN Wallcoverings behang Chracran

WIN-VLOERKLEED.png

BN Wallcoverings behang Chracran

De diversiteit uit zich tevens in het kleurengamma, rustgevend ton-sur-ton of juist een gedurfde combinatie van eigentijdse tinten. Hiermee past Chacran uitstekend in de hang naar individualiteit, naar ruimte voor persoonlijke inbreng in het interieur.

BN Wallcoverings behang Chracran

Laag op laag creïert een levendig spel van licht Ieder dessin is opgebouwd uit diverse lagen, waarbij gebruik is gemaakt van zeefdruk, prentwalsen en schuim. Door het reliïf en, desgewenst, metallic accenten ontstaat een interessant spel van licht en schaduw. Door de vinylbasis is deze wandbekleding van BN Wallcoverings stoot- en krasvast en zelfs afwasbaar. De rollen zijn 53 cm breed en 10 meter lang.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide