1351
Tijdloze nieuwe kleuren

Kleurenexperts Farrow & Ball onthult negen nieuwe, unieke kleuren voor. Deze spannende nieuwe aanvullingen op het bestaande Farrow & Ball kleurenpalet bezitten de kleurintensiteit die zo kenmerkend is voor Farrow & Ball. Rijkelijk voorzien van hoogwaardige pigmenten en met een onovertroffen zuiverheid en diepte van kleur, hebben wij iedere tint vervaardigd met onze kenmerkende passie en nauwkeurigheidsstandaarden om de befaamde en karakteristieke Farrow & Ball uitstraling te creïren.

wandbekleding-behang-farrow-ball Deze opvallende nieuwe kleuren sluiten naadloos aan op het bestaande palet in de zin van interessante accenten, het verbeteren van de huidige kleurgroepen en het creïren van nieuwe kleurgroepen. In naleving van de aloude Farrow & Ball traditie gaat er achter iedere kleur een verhaal schuil met een karakteristieke naam en een intrigerende inspiratie.

Zoals het geval is met alle Farrow & Ball kleuren zijn deze nieuwe tinten verkrijgbaar in een volledig assortiment van milieuvriendelijke dekverven voor interieur en exterieur gebruik. Onze finishes, die stuk voor stuk vervaardigd worden met de beste ingrediïnten, worden geproduceerd in Dorset, Engeland, dat al meer dan zestig jaar de thuishaven van Farrow & Ball is. De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar vanaf februari 2011.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners