2351
BN Wallcoverings
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Brocante, een collectie met een nostalgisch tintje BN Wallcoverings ontwerpt een collectie met een nostalgisch tintje

De nieuwste collectie wandbekleding van het gerenommeerde BN Wallcoverings heet Brocante. Sierlijke bloemmotieven met een vleugje nostalgie kregen een geheel eigen, hedendaagse interpretatie.

Voor Brocante, de nieuwe collectie wandbekleding van BN Wallcoverings, keken de ontwerpers naar sierlijke bloemmotieven uit het verleden. Door een ingehouden ton-sur-ton kleurengamma en met de toepassing van hightech technieken en materialen, ontstond een unieke interpretatie van klassieke patronen. De diverse lagen waaruit deze wandbekleding is opgebouwd creïren een bijzondere 3D-dieptewerking en geven de collectie zijn rijke uitstraling. De metallic accenten in de dessins dragen hier in hoge mate aan bij. Het resultaat is chique en stijlvol, romantisch en een tikje retro. Hiermee past Brocante uitstekend in de hang naar warmte, die de huidige woontrends kenmerkt.

BN Wallcoverings behang Brocante

BN Wallcoverings behang Brocante

Laag op laag, kleur op kleur
De collectie Brocante omvat zeven verschillende dessins, ieder leverbaar in diverse eigentijdse kleurencombinaties. Ieder dessin is opgebouwd uit diverse lagen, waarbij gebruik is gemaakt van zeefdruk, prentwalsen, schuim en metallic accenten.

BN Wallcoverings behang Brocante

BN Wallcoverings behang Brocante

Door de vinylbasis is deze wandbekleding van BN Wallcoverings stoot- en krasvast en zelfs afwasbaar. De rollen zijn 53 cm breed en 10 meter lang.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide