2457
Behang
Gepubliceerd: 24-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Klassieke tijden herleven met de nieuwste collectie van wandbekledingmerk ARTE. De SAGA II collectie, opvolger van de eerdere SAGA collectie, kenmerkt zich door sierlijke motieven en gedurfde kleuren in barokstijl. Liefhebbers van uitgesproken interieurs kunnen hun hart ophalen met drie verschillende prints in contrasterende kleurencombinaties. ARTE speelt hiermee in op de laatste tendens in de interieurwereld: opvallende kleuren en grote motieven.

De SAGA II collectie bestaat uit drie verschillende themas. De eerste print bestaat uit een authentiek bloemmotief, dat doet denken aan oude chique stoffen uit vroeger tijden. In het tweede ontwerp zijn een pauw en sierlijke bladmotieven te herkennen. De derde variant heeft een patroon van grote palmbladeren en een slingerplant met bessen. De drie themas, die in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar zijn, zorgen met hun beweeglijke en theatrale uitstraling voor een heuse baroksfeer.

Strepen van fluweel en warme kleurtinten
De drie verschillende prints kunnen gecombineerd worden met een effen of gestreept behang, waardoor het opvallende dessin een rustige uitstraling krijgt. Op het gestreepte behang zijn fluwelen banen aangebracht waardoor het niet alleen fijn aanvoelt, maar ook zorgt voor een prettig contrast tussen mat en glanzend. De drie themas zijn uitgevoerd in totaal uiteenlopende kleurencombinaties van warme tinten: zandkleur met gebroken wit, rood-roze met gebroken wit, diepblauw met goudbeige en een warm donkergrijs met een gedempte okertoon. Daarnaast zorgt een subtiele glans op de achtergrond voor een extra dimensie.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide