4533
Walls by patel Theaterbeelden voor het leven
Gepubliceerd: 01-05-2019 Laatste update: 29-04-2024

Laat je muren spreken, zo luidt de oproep van Kathrin en Mark Patel. Dit designerduo heeft samen met A.S. Création een nieuwe collectie muurdecoraties gelanceerd die bulkt van diversiteit en creativiteit. Met meer dan 270 digitale prints, biedt de collectie voor elk wat wils - van luid en visueel indrukwekkend tot zacht en subtiel. De designs van Patel zijn perfect voor privéruimtes, winkels, kantoren of restaurants en vertellen unieke verhalen. Ze zijn het decor voor diverse levensstijlen, beïnvloeden de sfeer en bieden steeds weer nieuwe perspectieven om een omgeving te creëren die net zo uniek is als de mensen die er vertoeven.

as-creation-walls-by-patel-01.jpg

Boys are back in town

Deze ontwerpen spelen met beeld, vorm en kleur. Of het nu stoer of speels is, krachtig of zacht, elk motief draagt bij aan het gevoel van de ruimte. Ze verhogen de sfeer, brengen levensvreugde, dynamiek en een drang naar avontuur.

as-creation-walls-by-patel-014.jpg

We will rock you

De fascinerende 3D-designs creëren een modern, eigenzinnig interieur. De stenen impressies kunnen dienen als de basis voor een minimalistische stijl of een verrassend, spannend contrast vormen met een warmere inrichting.

as-creation-walls-by-patel-012.jpg

Into the great wide open

Herinterpretaties van klassieke natuurscènes bieden grandioze panorama's die de uitgestrektheid tastbaar maken en elke woonruimte transformeren in een toevluchtsoord waar gedroomd kan worden en waar hectiek en stress verdwijnen.

Girls want to have fun

Meer spel, minder ernst. Meer fantasie, minder routine. Een beetje rebels, een beetje brutaal. Deze ontwerpen creëren een levendige, jonge sfeer die vrolijk en zorgeloos is en routine compenseert met kleurrijke uitbundigheid.

as-creation-walls-by-patel-019.jpg

The secret garden

Botanische designs die variëren van wildgroei tot gecultiveerde schoonheid creëren een adembenemende, emotionele impact midden in stedelijke omgevingen. De rijke variëteit aan bloemendessins is simpelweg overweldigend.

Love me tender

De gedetailleerde vintage charme van dit design, met zijn textielachtige indruk, zorgt voor een warme, extraverte atmosfeer. De motieven en digitaal verwerkte structuren bieden een unieke visuele ervaring.

You're my wonderwall

Lijnen, kleuren en vormen spelen in een driedimensionaal schouwspel met materialen als hout, karton en vilt. De striktheid van de geometrie en de kenmerkende materialen zijn onconventioneel en brengen de motieven op een spannende manier in beeld.

Door het brede aanbod van deze nieuwe collectie is er voor iedereen wel een muur die persoonlijkheid kan uitstralen. Het is een creatieve manier om je eigen ruimte te personaliseren en een verhaal te vertellen dat echt van jou is.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide