4298
Walls by patel Theaterbeelden voor het leven

"Geef je muren een stem", eisen Kathrin en Mark Patel. Samen met A.S. Création heeft het designerpaar een nieuwe collectie ontworpen die rijk aan motieven en facetten is. Meer dan 270 digitale prints maken individuele statements – soms luid en visueel verbluffend, soms zacht en fijnzinnig. Of het nu privéruimtes, winkels, kantoren of restaurants betreft: de wandafbeeldingen van Patel vertellen verhalen. Ze vormen een toneel voor individuele levensstijlen, scheppen een klimaat en bieden steeds weer nieuwe mogelijkheden een sfeer te creëren, die zo uniek is als de persoonlijkheden die zich erin ophouden.

   as-creation-walls-by-patel-01.jpg

boys are back in town
Ze willen alleen maar spelen: Met beeld, vorm en kleur. Of het nu cool of gek is, hard of zacht: De motieven kenmerken het ruimtegevoel. Ze verbeteren de stemming en stralen levensvreugde, dynamiek en zin in avontuur uit.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

as-creation-walls-by-patel-014.jpg

we will rock you
Fascinerende 3D vormt het toneel voor een moderne, eigenzinnige inrichtingsstijl. De indruk van het gesteente kan als setting voor een puristische sfeer dienen – of al onverwacht, spannend contrast met een warm interieur.

as-creation-walls-by-patel-012.jpg

into the great wide open
Klassieke natuurscènes – opnieuw geïnterpreteerd. De grandioze panorama's maken de uitgestrektheid voelbaar en veranderen elke woonruimte in toevluchtsoorden waar kan worden gedroomd en alle hectiek en stress vergeten wordt.

girls just want to have fun
Meer spel, minder serieus. Meer fantasie, minder alledaagsheid. Een beetje opstandig, een beetje brutaal. Voor een levendige, jonge sfeer, die vrolijk en zorgeloos is en elke routine compenseert met een kleurrijke uitbundigheid.

as-creation-walls-by-patel-019.jpg

the secret garden
Botanische excursies met een specifiek karakter: Met wildgroei of gecultiveerde schoonheid creëren die wandafbeeldingen oases midden in de urbaniteit. De rijkdom van motieven in de bloemendessins is overweldigend, de werking ervan meeslepend emotioneel.

love me tender
De gedetailleerde vintagecharme van dit design zorgt met zijn textielen indruk voor een warme, extroverte sfeer. De motieven en de digitaal verwerkte structuren zorgen voor een heel bijzondere visuele uitstraling.

you’re my wonderwall
Lijnen, kleuren en vormen in driedimensionaal spel met hout, karton en vilt: De rigueur van de geometrie en de kenmerkende materiaaloptiek zijn weinig conventioneel en zetten de motieven op spannende wijze in scène.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners