1260
Waldkante

Met Waldkante introduceert TEAM 7 zijn duurzame design als een natuurhouten wandbekleding, een perfecte aanvulling op de bekroonde interieuroplossingen van deze unieke meubelfabrikant.

Natuur aan de wand
Het Waldkante wandbekledingspaneel is een natuurhouten paneel, gemaakt van stroken resthout uit de buitenkant van de stam. De stroken worden met de hand samengevoegd om een aantrekkelijk esthetisch effect te bekomen. Met zijn natuurlijke kleurvariaties en lineair gestructureerde patroon heeft het Waldkante paneel de wilde charme van een stapelmuur of een leisteenformatie. De ongepolijste harmonie van de natuur verschijnt in je interieur.

Eenvoudige montage
De stroken, 20 tot 45 cm lang, worden in vier strengen tot een element verlijmd (met witte houtlijm D3) van 115 cm lang en 10 cm breed. De elementen zijn in de lengte gegroefd en overlappen aan de kopse kanten. Monteren gaat eenvoudig dankzij tand-en-groefverbindingen, schroeven en bevestigingsklemmen. Naast de aanbevolen montage op een lattenconstructie is verlijming op de wand eveneens mogelijk. De panelen worden gemaakt in Alfa, de houtplatenfabriek van TEAM 7.

Els, eik en notelaar
Waldkante is beschikbaar in els, eik en notelaar. Het hout is, overeenkomstig met de filosofie van TEAM 7, afkomstig uit duurzaam beheerde Europese loofbossen en vrij van insecticides en schadelijke stoffen. Zo dragen deze panelen bij tot een gezond binnenklimaat waarin het prettig wonen is.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners