1494
Waldkante
Gepubliceerd: 06-12-2013 Laatste update: 07-05-2017

Met Waldkante introduceert TEAM 7 zijn duurzame design als een natuurhouten wandbekleding, een perfecte aanvulling op de bekroonde interieuroplossingen van deze unieke meubelfabrikant.

Natuur aan de wand
Het Waldkante wandbekledingspaneel is een natuurhouten paneel, gemaakt van stroken resthout uit de buitenkant van de stam. De stroken worden met de hand samengevoegd om een aantrekkelijk esthetisch effect te bekomen. Met zijn natuurlijke kleurvariaties en lineair gestructureerde patroon heeft het Waldkante paneel de wilde charme van een stapelmuur of een leisteenformatie. De ongepolijste harmonie van de natuur verschijnt in je interieur.

Eenvoudige montage
De stroken, 20 tot 45 cm lang, worden in vier strengen tot een element verlijmd (met witte houtlijm D3) van 115 cm lang en 10 cm breed. De elementen zijn in de lengte gegroefd en overlappen aan de kopse kanten. Monteren gaat eenvoudig dankzij tand-en-groefverbindingen, schroeven en bevestigingsklemmen. Naast de aanbevolen montage op een lattenconstructie is verlijming op de wand eveneens mogelijk. De panelen worden gemaakt in Alfa, de houtplatenfabriek van TEAM 7.

Els, eik en notelaar
Waldkante is beschikbaar in els, eik en notelaar. Het hout is, overeenkomstig met de filosofie van TEAM 7, afkomstig uit duurzaam beheerde Europese loofbossen en vrij van insecticides en schadelijke stoffen. Zo dragen deze panelen bij tot een gezond binnenklimaat waarin het prettig wonen is.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide