981
Muurstickers

Sodafish kondigt de opening aan van magicwalls.com, een nieuwe webwinkel met trendy muurstickers voor jong en oud. De producten op magicwalls.com onderscheiden zich door hun eigentijdse en originele vormgeving, en geven een uniek accent aan het interieur.

Trendy muurstickers

Mooie designs en sterke concepten zijn de absolute prioriteit. Daarom is het huidige aanbod nog bescheiden, maar zeker niet minder exclusief. De "Living Collection" gaat van organische ontwerpen tot originele concepten en biedt een creatieve oplossing voor iedere ruimte. Bent u echter op zoek naar een magische kinderwereld, vol sfeer en fantasie? Laat u dan betoveren in de "Kids Collection".

Alle muurstickers worden vervaardigd uit een verwijderbare, mat gekleurde vinyl. Omdat deze film flinterdun is zal het lijken alsof u uren hebt zitten verven aan uw ontwerp, terwijl in werkelijkheid het plaatsen maar enkele minuten in beslag zal nemen. De stickers kunnen op gladde, harde ondergronden aangebracht worden, zoals glad geverfde muren, glad behang, ramen, koelkasten, afgewerkte houten meubelen, plastieken ondergronden, enz...

Trendy muurstickers

Sodafish werd in 2006 opgericht door Tom Nulens, en is gespecialiseerd in grafische vormgeving & fotografie. Het bedrijf ontwikkelt momenteel diverse grafische producten voor bedrijven en particulieren en brengt deze op de markt via het internet.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners