1190
Muurstickers
Gepubliceerd: 30-08-2012 Laatste update: 07-11-2017

Sodafish kondigt de opening aan van magicwalls.com, een nieuwe webwinkel met trendy muurstickers voor jong en oud. De producten op magicwalls.com onderscheiden zich door hun eigentijdse en originele vormgeving, en geven een uniek accent aan het interieur.

Trendy muurstickers

Mooie designs en sterke concepten zijn de absolute prioriteit. Daarom is het huidige aanbod nog bescheiden, maar zeker niet minder exclusief. De "Living Collection" gaat van organische ontwerpen tot originele concepten en biedt een creatieve oplossing voor iedere ruimte. Bent u echter op zoek naar een magische kinderwereld, vol sfeer en fantasie? Laat u dan betoveren in de "Kids Collection".

Alle muurstickers worden vervaardigd uit een verwijderbare, mat gekleurde vinyl. Omdat deze film flinterdun is zal het lijken alsof u uren hebt zitten verven aan uw ontwerp, terwijl in werkelijkheid het plaatsen maar enkele minuten in beslag zal nemen. De stickers kunnen op gladde, harde ondergronden aangebracht worden, zoals glad geverfde muren, glad behang, ramen, koelkasten, afgewerkte houten meubelen, plastieken ondergronden, enz...

Trendy muurstickers

Sodafish werd in 2006 opgericht door Tom Nulens, en is gespecialiseerd in grafische vormgeving & fotografie. Het bedrijf ontwikkelt momenteel diverse grafische producten voor bedrijven en particulieren en brengt deze op de markt via het internet.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide