280
Stap binnen in de luxe van Eijffinger's Gilded behangcollectie
Gepubliceerd: 15-02-2024 Laatste update: 17-02-2024

Wandel door de deuren naar een domein waar de pracht van verfijnde materialen en meesterlijk vakmanschap je woonruimte naar een nieuw niveau van stijl tillen. Met de Gilded collectie van Eijffinger ontgrendel je een schatkamer van interieurpracht, klaar om je huis in een adembenemende schoonheid te hullen.

Van ingetogen charme tot gedurfde expressie: patronen die je muren tot leven wekken

Elke keuze binnen de Gilded reeks is een toonbeeld van artistieke expressie, ontworpen om je muren te veranderen in een levendig verhaal. Of je nu kiest voor het betoverende bladdessin met zijn diepe schaduwspel en zijdeachtige uitstraling, of je verliest je hart aan het verfijnde bloemenpatroon dat delicate kant nabootst, elk stuk brengt een vleugje poëzie in je huis.

Laat je meeslepen door de geometrische ontwerpen met een oosters gevoel, die een nieuw licht werpen op vorm en schaduw, verrijkt met de fonkeling van glaspareltjes. Bewonder het bloemendessin, waarin transparantie en metallic schakeringen samensmelten met het licht en je ruimte een dynamische uitstraling geven.

Daarnaast brengt de collectie de subtiele pracht van fijn getekende lijnen die abstracte bladeren tot leven brengen, terwijl het visgraatmotief met zijn lichte glans een tastbare dimensie toevoegt aan je interieur. Voor degenen die verlangen naar iets echt unieks, toont het digitaal geprinte behang een dans van metallic glans en natuurlijke houttexturen, die samen een oogstrelende compositie vormen.

Een kleurenpalet dat elke stemming vangt

Het kleurenspectrum van de Gilded collectie weerspiegelt pure verfijning. Van het zachte licht van parelmoer, de warme glans van goud en koper, tot de serene schoonheid van greige en saliegroen. Voor degenen die diepte waarderen, biedt het palet krachtig houtskool, rijk bordeaux, en het sfeervolle aubergine, aangevuld met het subtiele mistig mauve en het elegante celadon.

Deze collectie is een uitnodiging om je te omringen met de essentie van verfijning en dagelijks de rijkdom van het leven te omarmen. Het viert de aandacht voor detail en de waarde van zorgvuldig geselecteerde materialen, waardoor je persoonlijke ruimte een plek wordt van zowel comfort als stijl.

Jouw huis als een meesterwerk

Gilded belichaamt meer dan alleen behang; het vertegenwoordigt een manier van leven, een spiegel van persoonlijke smaak en ambities. Elk ontwerp, elke kleur, elk detail is met aandacht gecreëerd om niet alleen je muren, maar je gehele woonervaring te verrijken. Het nodigt je uit om in een wereld van esthetiek te wonen, omgeven door de pracht die je verdient.

Laat je inspireren door de Gilded collectie om van je huis een plaats te maken die jouw unieke essentie weerspiegelt. Met Eijffinger's verfijndste behanglijn tot nu toe, kun je een persoonlijke verklaring afleggen die net zo uniek is als jij. Betreed de wereld van Gilded en ervaar de ultieme luxe in je interieur.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide