1329
Liberté – Speels bloemenbehang

Haal nu een frisse zomerbries met veel kleine, zachte bloemen in huis! De behangcollectie "Liberté" van A.S. Création toont speelse en dromerige bloemenpatronen en biedt een romantische en smaakvolle woonsfeer.
Decoratieve designs in zachte tonen, zoals roze, lichtblauw, seringen, créme en taupe bieden een rustige en gezellige atmosfeer.
Bovendien zorgt en fijne structuur met strakke mat-glans-effecten op vliesbehang voor een bijzondere natuurlijke look, die zelfs elke stadswoning en een charmant landhuis omtovert.

Naast de sierlijke bloemenmotieven bevat de collectie passende uni's en blokstrepen, die vrij gecombineerd kunnen worden.
Met sierlijke bloemen en grotere, als filigraan werkende bloemenpatronen, kan elke behangliefhebber aan zijn trekken komen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners