1447
Slapeloze nachten? Met dit behang is het een stuk leuker!

Ondanks dat je de meeste tijd er met je ogen dicht doorbrengt, is een fijn printje op de muren in je slaapkamer toch echt een aanrader vinden wij. Bij het wakker worden meteen naar een grauwe, grijze wand staren maakt echt niemand blij.

Voor een nieuwe impuls kun je de muren natuurlijk een likje verf geven in een egale kleur, wellicht met een paar schilderijtjes erop. Maar je kan er ook een ware eyecatcher van maken, geheel naar jouw smaak en voorkeur. Ook als dit zeer uitgesproken en persoonlijk is, want (in de meeste gevallen) is het gezelschap wat zich in jouw slaapvertrek bevindt toch vrij beperkt. Mocht dit bij joutoch wel eens wisselen, wat wij natuurlijk ook héél goed kunnen begrijpen, dan is een eerste indruk natuurlijk altijd een goede binnenkomer.

Bij een update van je slaapkamer kun je in verschillende richtingen denken. Wil je de lijn van je totale interieur doortrekken in je slaapkamer? Of wil je juist je slaapkamer een andere vibe meegeven? Afhankelijk van jouw voorkeur en smaak kun je een keuze maken. Je kan kiezen voor een behang met een printje, al dan niet vrij subtiel. Zoals we al zeiden is een wand verven of behangen in een egale kleur ook altijd een optie. Deze kun je vervolgens nog pimpen met accessoires of foto’s. Maar over die foto’sgesproken, wij kwamen recent iets ontzettend gaafs tegen.

Je hebt het waarschijnlijk al eens voorbij zien komen, persoonlijk kende ik het van de wanden in mijn sportschool. Daar hebben ze afbeeldingen van een tropisch strand op de muren geplaatst door middel van fotobehang. Wij verdenken ze ervan dit te doen om de motivatie hoog te houden, want je wordt op vriendelijke wijze herinnerd aan je doel; die beachbody. Maar het aanbod fotobehang beperkt zich uiteraard niet tot stranden, er is veel meer te koop. Dat dit onwijs mooie resultaten oplevert, daar kwamen wij ook pas recent achter toen we toevallig het leukste fotobehang tegenkwamen op deze site.

Het belang van een goede nachtrust is uiteraard essentieel, dus die ogen moeten op een gegeven moment wel dicht. Echt heftige kleuren en prints dragen hier waarschijnlijk niet aan bij, daarom hebben ze voor jou ook alvast een selectie gemaakt speciaal voor slaapkamer behang.

Toch nog op zoek naar wat extra inspiratie? Ook op social media kom je onwijs gave ideeën tegen. Maar pas op, maak het niet té leuk dat je zo onrustig wordt dat je je hele huis aan wil gaan pakken. Die slapeloze nachten willen we niet op ons geweten hebben!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners