1369
Mediterraan behang

Omgeven door schilderachtige dorpjes en wereldbekende wijngaarden, genesteld in het indrukwekkende landschap van Toscane: Siena, wel de mooiste stad van de Italiaanse regio.

Naast talrijke bezienswaardigheden en het middeleeuws-historische karakter heeft de stad nog meer te bieden: prachtige roestbruine gebouwen en een onmiskenbare, mediterrane uitstraling. De presentatie van de natuurlijke behangcollectie "Siena" van A.S. Création kon nauwelijks perfecter zijn. Stijlvolle bladerranken met metaalachtig effect, golvende strepen en onopvallende effen kleuren komen op typisch Italiaanse wijze bij elkaar en zorgen voor een gemoedelijke en elegante sfeer van de ruimte.

Olijfgroen, rood, koperbruin en aardetinten; de kleuren zijn passend gekozen bij het Toscaanse landschapsbeeld. Haal een stukje Italië in huis!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners