1504
Mediterraan behang
Gepubliceerd: 21-03-2017 Laatste update: 07-04-2022

Omgeven door schilderachtige dorpjes en wereldbekende wijngaarden, genesteld in het indrukwekkende landschap van Toscane: Siena, wel de mooiste stad van de Italiaanse regio.

Naast talrijke bezienswaardigheden en het middeleeuws-historische karakter heeft de stad nog meer te bieden: prachtige roestbruine gebouwen en een onmiskenbare, mediterrane uitstraling. De presentatie van de natuurlijke behangcollectie "Siena" van A.S. Création kon nauwelijks perfecter zijn. Stijlvolle bladerranken met metaalachtig effect, golvende strepen en onopvallende effen kleuren komen op typisch Italiaanse wijze bij elkaar en zorgen voor een gemoedelijke en elegante sfeer van de ruimte.

Olijfgroen, rood, koperbruin en aardetinten; de kleuren zijn passend gekozen bij het Toscaanse landschapsbeeld. Haal een stukje Italië in huis!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide