2449
ROOMBLUSH ZORGT VOOR KUNST OP DE MUUR
Gepubliceerd: 10-02-2021

Dat je door het thuiswerken je huisgenoten inmiddels achter het behang wilt plakken is logisch, maar liever niet met deze nieuwe collectie. Daar is die veel te mooi voor! Omdat iedereen vanwege Corona enorm uitkijkt naar betere tijden, heeft het Belgische Roomblush ervoor gekozen de nieuwe behangprints luchtig te houden. De collectie brengt daarom vrolijkheid en frisheid in huis en doen je verlangen naar het voorjaar.

Met de prints Faces, Patchwork, Puzzle, Interplay en Pieces geef je de ruimte in een handomdraai een frisse nieuwe look. Voor de designs heeft Roomblush zich laten inspireren door een abstract lijnenspel. Door het gebruik van verschillende kleurschakeringen, lijnen en patronen, zorgt het behanglabel met de nieuwe collectie voor een stukje moderne kunst op de muur.

roomblush-behang-interplay-multi-2.png

inspiratiebrochures1.png

Wintercollectie 2021
In deze collectie staan diverse kleuren centraal. Van hardgroen en blauw tot zacht terracotta, roze en softblue. Behangprint Patchwork bestaat uit een schouwspel van lijnen, een patchwork. Het is een verwijzing naar de diversiteit van talenten die we allemaal hebben en mogen ontwikkelen. Toch passen ze mooi in elkaar. Het Faces behang staat symbool voor de vele gezichten die we hebben. De ene keer peinzend en zorgelijk, de andere keer genietend en liefkozend. Behangprint Puzzle is spannend en sterk contrasterend. Door de vele patronen blijf je puzzelen en nieuwe figuren ontdekken, waardoor het design blijft verrassen. De Interplay print bestaat uit een speels, maar sereen speelwerk. Het Pieces behang is een nieuwe variatie op het bestaande behang Pieces Bright en Pastel. De nieuwe kleurvariaties zijn mooi passend bij dit seizoen.

roomblush-behang-patchwork-multi-1.png

Voor iedereen een mooie kamer
De kinderkamer, slaapkamer of keuken: met het behang van Roomblush krijgt elke ruimte een vrolijke en frisse look. Met een mooie print, wat kleur en zonlicht creëer je in een handomdraai een kamer waar het fijn vertoeven is. De hippe en speelse behangprints sluiten aan op de seizoenen; zo blijft de collectie fris en vernieuwend.

Het gemak van vliesbehang
Heb je twee linkerhanden of is klussen niets voor jou? Dat is geen probleem. Het vliesbehang van Roomblush krijgt iedereen in een handomdraai op de muur. Elke rol heeft 4 banen (50 x 285 cm) waarmee een wand van maximaal twee meter behangen kan worden. Dus trek je kluskleren aan en ga aan de slag. Binnen 1,5 uur heb je een compleet andere muur en geniet je van een frisse nieuwe ruimte. Succes!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide