617
Regenbogen op de muur
Gepubliceerd: 08-06-2023

De nieuwste, luxe behang- en fotobehang collectie van kunstenaar Clarissa Hulse voor Graham & Brown is een uitnodiging om rond te dwalen in een magische tuin waar wilde bloemen bloeien tegen de heldere, open lucht.

Deze collectie is het hoogtepunt van meer dan twintig jaar botanische ontwerpen en is een viering van de tijdloze schoonheid van de natuur. Elk blad, stengel, knop en bloem werd door Clarissa verzameld in de wildernis van Wiltshire en zorgvuldig gefotografeerd in haar studio in Londen.

Verander elke ruimte in een kleurrijke tuin met het Serendipity Rainbow fotobehang. Fijne bladerlagen in rijke sprekende tinten van felroze tot ijsblauw en oranje trekken de aandacht naar deze magische wereld. Dit grootschalige patroon is verkrijgbaar als op maat gemaakt fotobehang, waardoor het uniek is voor elke ruimte. Naast de kleurstelling in Rainbow, is het fotobehang ook verkrijgbaar in Clay en Greenhouse.

Het nieuwe Summer Border Rainbow behang is een portret van een weidewildernis in regenboogkleuren tegen een diep groenblauwe achtergrond. Het ontwerp is geïnspireerd op een van Clarissa's favoriete plekken; een magische tuin van haar vriendin en gerenommeerd tuinontwerper Tania Compton. De overvloedige wirwar van grassen, kaardebol en verbena vangen de essentie van wilde en natuurlijke schoonheid. Ook dit behang is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen, te weten Shell, Blue en Verdigris.

Naast Serendipity en Summer Border bestaat deze collectie door Clarissa Hulse nog uit veel meer luxe behang- en fotobehang ontwerpen en hebben alle dessins 4 perfect bijpassende verftinten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide