341
Regenbogen op de muur

De nieuwste, luxe behang- en fotobehang collectie van kunstenaar Clarissa Hulse voor Graham & Brown is een uitnodiging om rond te dwalen in een magische tuin waar wilde bloemen bloeien tegen de heldere, open lucht.

Deze collectie is het hoogtepunt van meer dan twintig jaar botanische ontwerpen en is een viering van de tijdloze schoonheid van de natuur. Elk blad, stengel, knop en bloem werd door Clarissa verzameld in de wildernis van Wiltshire en zorgvuldig gefotografeerd in haar studio in Londen.

Verander elke ruimte in een kleurrijke tuin met het Serendipity Rainbow fotobehang. Fijne bladerlagen in rijke sprekende tinten van felroze tot ijsblauw en oranje trekken de aandacht naar deze magische wereld. Dit grootschalige patroon is verkrijgbaar als op maat gemaakt fotobehang, waardoor het uniek is voor elke ruimte. Naast de kleurstelling in Rainbow, is het fotobehang ook verkrijgbaar in Clay en Greenhouse.

Het nieuwe Summer Border Rainbow behang is een portret van een weidewildernis in regenboogkleuren tegen een diep groenblauwe achtergrond. Het ontwerp is geïnspireerd op een van Clarissa's favoriete plekken; een magische tuin van haar vriendin en gerenommeerd tuinontwerper Tania Compton. De overvloedige wirwar van grassen, kaardebol en verbena vangen de essentie van wilde en natuurlijke schoonheid. Ook dit behang is verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen, te weten Shell, Blue en Verdigris.

Naast Serendipity en Summer Border bestaat deze collectie door Clarissa Hulse nog uit veel meer luxe behang- en fotobehang ontwerpen en hebben alle dessins 4 perfect bijpassende verftinten.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners