1052
Wallcandy
Gepubliceerd: 12-09-2014 Laatste update: 07-05-2017

Een hippe muurcollage, stijlvolle menukaarten of je familiestamboom op hout: met de prints van PrintCandy style je snel en makkelijk je huis. Het leuke is: zowel de prints als de printables van PrintCandy kun je zelf online customizen! Combineer bijvoorbeeld je favoriete trouwfoto’s met een mooie quote-poster, stel zelf voor de kinderkamer een collage samen in trendy pastelkleuren of maak je eigen FamilyRules poster. Simpelweg kleur en tekst toevoegen aan de basisontwerpen, en voilà: je hebt pure WallCandy!

Een beetje van PrintCandy…
… en een beetje van jezelf! Bij PrintCandy vind je de leukste (mini-)posters, die je online heel eenvoudig naar eigen smaak kuntcustomizen. Weg met saaie standaardteksten, op naar een persoonlijk verhaal! Of maak je eigen collage van quote-prints! Kies jouw favoriete print, de mooiste kleur, de juiste maat en geef een eigen draai aan de tekst. Je ziet direct het resultaat. Tevreden? Bestel de prints en geniet van het resultaat aan de muur, in een lijstje of - ook leuk - met tape bevestigd. Inspiratie nodig? PrintCandy heeft een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet. Veel mix & match plezier!

Mix & match
Behalve posters verkoopt PrintCandy ook printables. De printables van PrintCandy zijn hippe knutselvellen, met o.a vlaggetjes, etiketten, menukaarten of labels, allemaal in een leuk thema. Je kunt ze zelf printen, zodat je nooit te weinig items hebt. Net als de prints zijn de printables eenvoudig online te customizen en leuk te combineren. Zo fleur je elk etentje of feestje op een persoonlijke manier heel makkelijk op!

December
De beste cadeautjes zijn met zorg ingepakt. Nóg leuker worden ze met de etiketten en cadeaulabels van PrintCandy. Ook de mooiste tafeldecoraties voor het kerstdiner maak je zelf met de printables in het kerstthema. Supersimpel, budgetvriendelijk én ontzettend origineel! Geen plek voor een kerstboom? Instant sfeer creëer je met een kerst muurcollage. Ook top voor de decembermaand: allerlei fijne posters om cadeau te doen! Met de prints en printables van PrintCandy wordt jouw kerst(cadeau) superpersoonlijk en origineel.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide