1831
Sloophout behang
Gepubliceerd: 01-07-2014 Laatste update: 07-05-2021

NLXL is hard op weg om de kleinste multinational te worden. Het bedrijf achter deze collectie wallpapers van Piet Hein Eek is opgericht in 2010 en richt zich op het maken van premium kwaliteit designer behang.

Piet Hein Eek
Bij het grote en kleine publiek is Piet Hein Eek voornamelijk bekend van zijn collecties gemaakt van sloop materialen, het bekende sloophouten meubilair. Deze Nederlandse ontwerper is geboren in Purmerend en in 1990 afgestudeerd aan de Design Academy van Eindhoven. Inmiddels heeft hij ook in Eindhoven zijn atelier. Een absolute aanrader: het atelier is ook open voor publiek. Heerlijk rondsnuffelen op een zondagmiddag in de winkel en het restaurant van Piet Hein Eek!

Het behang
Met dit kwalitatief hoogwaardige behang van Piet Hein Eek creëert u binnen een handomdraai een geheel nieuwe look & feel van uw interieur. U voegt heel gemakkelijk een vleugje echt Hollands design toe.

Het behang is kleurecht, maar nog belangrijker het is dubbellaags vliesbehang. U hoeft dus geen lijm te gebruiken op het behang, deze gebruikt u op de muur. Bovendien hebben deze behang rollen weinig tot geen verloop in het motief, hierdoor gaat er minder behang verloren. U kunt het behang tevens gemakkelijk schoonmaken met een zachte doek.

De rollen zijn 900 cm x 45 cm en u behangt hiermee ongeveer 4 m².

In 2011 won het behang van Piet Hein Eek de prestigieuze ICFF Editors Award in de categorie 'Wall Coverings'Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide